Foto: Amber Brantsen lokt Viaplay-kijker met heerlijk jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanuit de Viaplay-studio lokt Amber Brantsen de kijkers richting hun tv. Met dit heerlijke jurkje lukt dat zeker!

Hoewel er nog niet een hele hoop gebeurt tijdens de vrije trainingen van de Formule 1, moet Viaplay natuurlijk wél voor genoeg kijkers zorgen. Om de kijker op dat moment al naar de voorbeschouwing te lokken doet Amber Brantsen een heel verleidelijk jurkje aan!

Viaplay maken optimaal gebruik van Amber Brantsen

Toen Viaplay dit seizoen voor het eerst begon met de Formule 1 uitzenden, wisten ze precies wat ze deden. Ze namen de prachtige Amber Brantsen aan als presentatrice. Door deze prachtvrouw aan te trekken stroomt het publiek vanzelf binnen. Om de Viaplay-kijker al naar de voorbeschouwing te lokken heeft ze haar kledingkast opengetrokken. Amber Brantsen heeft haar mooiste jurk uit haar kast gepakt. Haar jurk sluit mooi aan, hierdoor is goed te zien dat Amber Brantsen haar best doet in de sportschool. De Viaplay-kijker wordt zeker verwend met Amber Brantsen achter het roer. Kijk hieronder zelf voor de prachtige jurk van de presentatrice.

Amber Brantsen heeft last van klein gaatje

Voordat de uitzending begon had Amber Brantsen een klein probleempje. De knappe presentatrice had één gaatje in haar sok zitten. Giedo van de Garde vroeg nog of die al was gemaakt, maar de sok was verloren. De brunette kan er gelukkig enorm hard om lachen. Zelfs zo hard dat ze bijna van haar stoel afvalt. Gelukkig is dit niet gebeurd en konden we gewoon van Amber Brantsen genieten.

Amber Brantsen ziet Max Verstappen nieuw record pakken

Tijdens de voorbeschouwing waren er in de Viaplay studio nog wel twijfels of Max Verstappen de race ging winnen. Ook Amber Brantsen had zo haar twijfels. Uiteindelijk heeft de Nederlander het tegendeel bewezen. Max Verstappen heeft weer een wereld race gereden. Wat mogen we in Nederland toch in onze handen knijpen dat we zo’n fenomeen onder ons hebben. Max Verstappen heeft na deze race ook een nieuw record te pakken. Hij heeft namelijk de meeste punten ooit in één seizoen. Nog nooit heeft een andere coureur zoveel punten in één seizoen gepakt. De Nederlander heeft nog twee races om zijn record aan te scherpen. We weten zeker dat Amber de volgende keer wat meer vertrouwen gaat tonen!

Max Verstappen wint voor veertiende keer dit seizoen

Max Verstappen mag nog één record op zijn naam schrijven. Hij heeft namelijk voor de veertiende keer dit seizoen gewonnen. Hiermee haalt hij de Duitsers Michael Schumacher en Sebastian Vettel in. Deze twee mannen hadden allebei 13 overwinningen. Ook nu heeft Max Verstappen nog twee keer de kans om dit record te verstevigen. Amber Brantsen kon het na de race ook niet geloven. Dat hij dit record ooit zou verbreken had natuurlijk niemand verwacht. Vooral als er wordt gekeken naar de eerste twee races van dit seizoen, toen viel Max Verstappen namelijk twee keer uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.