Foto: Als man geboren Miss Nederland Rikkie Kollé uitgekotst na overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor het eerst in de geschiedenis van Miss Nederland, wint een transgender vrouw de competitie. Natuurlijk kon je verwachten dat hier veel commotie over ontstond.

Rikkie Kollé is de nieuwe Miss Nederland

Elke keer is het weer een bijzonder moment, de onthulling van Miss Nederland. Welke vrouw wordt dat moment gekroond tot de allermooiste van Nederland. In het verleden zijn er nog wel eens bijzondere keuzes gemaakt als het om Miss Nederland gaat, maar dit jaar is het helemaal controversieel geworden. Er is namelijk deze editie gekozen voor een als man geboren dame. En dat zorgt toch voor een hoop reacties bij de overwinning. Rikkie Kollé pakt namelijk de winst. En ze mag aan het einde van de dag de kroon van Miss Nederland mee naar huis nemen. Maar een hoop boze mensen zijn het daar absoluut niet mee eens.
De boze reacties op winst Rikkie Kollé stapelen zich aardig op

De reacties op de foto van Rikkie liegen er niet om. Er zijn genoeg mensen die haar supporten en feliciteren, maar er zijn minstens net zo veel mensen, dan wel niet meer die Rikkie proberen neer te halen. “You stole this title from REAL women. You have absolutely nothing to be proud of” laat een commenter bijvoorbeeld weten. Een ander roept “Well done. A man just stole the first place of a woman and gets applause for it. Full circle, we just killed 200 years of work of women who fought for equality.” Man of vrouw maakt trouwens binnen de opmerkingen op de foto geen verschil. Er zijn vanuit beide kampen genoeg boze reacties. En zo te zien om een heleboel verschillende redenen. Er is niet zozeer één overkoepelende reden te bedenken, maar duidelijk wordt wel dat er een hoop mensen niet blij zijn dat een transgender de winst pakt bij Miss Nederland.

Voor de boze mensen onder Rikkie haar publiek is er gelukkig nog de andere ‘Miss Nederland’ verkiezing

Voor iedereen die dit absoluut niet vindt kunnen, is er gelukkig nog steeds de andere mooiste vrouw verkiezing. Dat is natuurlijk de wedstrijd van de FHM, waarbij ook elk jaar de mooiste vrouw van Nederland wordt gekroond. En dit jaar was dat niemand minder dan zangeres, actrice en presentatrice Romy Monteiro. En daar waren de meeste mensen dan weer razend enthousiast over. Zo zie je maar weer dat als je iets niet bevalt er waarschijnlijk wel een beter alternatief te vinden is. Daarbij komt de FHM gelijk met een hele lijst die je af kan om naar mooie vrouwen te kijken. Dat is natuurlijk ook wel erg fijn.
Mocht het allemaal dan toch nog tegenzitten, heeft Mannenzaken de oplossing

Mochten mensen na de Miss Nederland verkiezing en de FHM500 nog steeds teleurgesteld zijn in de resultaten, dan biedt ons eigen forum altijd nog een uitkomst! Daar staan namelijk van alle knappe Nederlandse vrouwen de mooiste plaatjes die je meteen doen vergeten dat je het niet eens bent met de huidige Miss Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!