Emma Heesters toont foto en video van wild weekendje weg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft een wild weekend achter de rug. Uitrusten op de zaterdag of zondag zat er deze week niet in voor de zangeres…

In een korte tijd heeft zangeres Emma Heesters het hart van heel Nederland veroverd. Ze heeft haar bekendheid onder andere te danken aan haar succesvolle Youtube-kanaal. Daarop plaatste ze zelfgemaakte covers die steeds vaker bekeken werden. Bij haar deelname aan zangprogramma Beste Zangers in 2019 bleek al gauw ze in de smaak viel bij de kijkers. Inmiddels heeft Emma al meerdere grote hits gescoord zoals Alles Wat Ik Mis, I Like Me Better en Rendez-Vous met Metejoor. Haar Youtube-kanaal heeft inmiddels meer dan 4.6 miljoen abonnees en meer dan 800.000 volgers op Instagram. Kortom, Emma heeft een groot bereik. En daarvoor is het dus belangrijk om al die fans tevreden te houden en te vermaken. Dat de zangeres het daar dan ook druk mee heeft bewees ze in het weekend. Ze had namelijk een wel hele wilde planning voor de boeg!

De wilde zaterdagavond-plannen van Emma Heesters

Het is niet gek dat Emma drukke weekenden heeft. Vooral nu de coronamaatregelen versoepeld zijn krijgt ze weer de kans om vaker optreden. Die kans heeft de zangeres gepakt, want ze was niet te stoppen in het weekend. Op zaterdag 9 oktober was Emma Heesters op het podium in het zuiden van het land te vinden. Daar vond in het weekend het tweedaagse festival Festyland 2021 plaats. De festivaltuin in het Zuiden, dat is hoe de organisatie het zelf noemt, is een kleinschalig, knus en divers festival. Zo kan je er er volgens de organisatie genieten van pop, dance, 90’s R&B en nog meer muziekgenres. Emma kan meerdere hokjes aanvinken met haar muziek en past er dus perfect in de planning. Het lukte haar dan ook om een plekje op de mainstage te bemachtigen. Emma was niet te remmen want haar zaterdag was na het succesvolle optreden nog niet afgelopen. Ze moest daarna weer door naar de volgende: Rockanje Live. Het festival vierde dit jaar zijn 15-jarig bestaan en voor zo’n feestje bel je Emma Heesters natuurlijk! Op het podium mocht ze het stokje overnemen van Maan de Steenwinkel, die ook een schitterend optreden gaf vóór Emma.

 

Lees ook: Emma Heesters deelt foto vanuit vreemde locatie

Geen bankhang-zondag voor Emma Heesters

Op zondag 10 oktober straalde Emma Heesters nogmaals op datzelfde podium in recreatiepark Hemelrijk. Al jaren wordt op de zondag Festyland succesvol omgetoverd in Heerlijk Hemelrijk Festival, een wat toegankelijker festival. Daar stonden in 2019 onder andere Maan de Steenwinkel, Bizzey en Snelle Emma al op het podium. Heesters was op de zondag een halfuur te vinden op de Desperados by STUK & Friends stage. Daar zette ze een prachtige show neer. Op Instagram deelde ze meerdere foto’s en video’s van haar knallende optreden. We wisten al dat Emma goed kon zingen, maar bij het optreden liet ze ook nog haar dansmoves zien. En dansen kan ze blijkbaar als geen ander in een blauw cheerleader-trainingspak met glitters. Na de show was haar weekend alweer voorbij en kon Emma ein-de-lijk haar rust nemen. De zangeres heeft nog een drukke periode op de planning staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!