Deze foto van actrice HoYeon Jung verklaart het grote succes van Squid Game op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Squid Game is de nieuwe sensatie op Netflix. En dat grote succes heeft alles te maken met actrice HoYeon Jung.

Heb je de afgelopen tijd onder een steen gelegen? Zo niet, dan moet je wel van de Koreaanse serie Squid Game gehoord hebben. Het is de nieuwe nummer 1 op Netflix. Met weinig marketing of aandacht heeft Squid Game toch zijn weg weten te vinden naar iedereens watchlist. Het is een ouderwets geval van mond tot mond reclame. Squid Game is een razend spannende en enorm boeiende serie, waarvan iedereen elkaar overtuigd hem te moeten zien. En als steeds meer mensen hem kijken, dan valt de serie opeens op binnen het algoritme van Netflix en komt hij boven aan bij de aanbevelingen, waardoor hij nog meer wordt bekeken. Squid Game neemt qua succes bijna Stranger Things proporties aan, waar iedereen wel over de serie praat en er wat van vindt. Maar de voornaamste reden dat de show zo populair is? Actrice HoYeon Jung!

Lees ook: Marvel’s Hayley Atwell speelt Lara Croft in Netflix serie Tomb Raider

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Squid Game in het kort

Maar waar gaat de serie dan eigenlijk helemaal over? Nou, in het kort is het een ouderwetse battle royale tussen een paar honderd mensen met zware financiële problemen die in de buitenwereld hun leven niet meer kunnen redden. Of ze hebben torenhoge schulden, zijn veroordeeld voor fraude of worden achterna gezeten door bendeleden die geld van ze willen. Op een dag worden ze uitgenodigd mee te doen aan Squid Game, een mysterieus evenement waarbij ze zes spellen moeten winnen die ze vroeger als kind speelde om met een gigantische prijzenpot naar huis te gaan. Het enige probleem? Als je een spel niet weet te winnen, wordt je vermoord. Dat maakt het een spannende rit van begin tot eind, want woe weet uiteindelijk te overleven en hoe?

Deze foto van HoYeon Jung is net zo’n succes als de serie

Actrice HoYeon Jung, die voor Squid Game nog helemaal niet zo bekend was, is een van de grootste factoren in het succes van de serie. Ze is een fantastische actrice en ziet er ook nog eens geweldig uit, waardoor Squid Game een stuk leuker wordt om naar te kijken. Neem deze foto reeks nou van haar. Die is bijna net zo populair als de serie. Met haar lieve snuitje in een strak badpak op een warme zonnige dag, het is een succesformule van start tot eind. HoYeon Jung is een beeldschone en verleidelijke dame die ook nog eens een geweldig gevoel voor humor heeft en behalve heel intiem, ook nog eens heel lief kan kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

HoYeon Jung heeft veel fans erbij

Hoewel ze voor Squid Game nog niet zo bekend was, heeft de serie er voor gezorgd dat de actrice een horde aan fans erbij heeft gekregen. Het is het bekende Netflix succes. Úrsula Corberó had hetzelfde na het eerste seizoen van La Casa de Papel, toen ze haar Instagram pagina bijna zag exploderen. Nu is het niet heel gek dat HoYeon Jung zo populair is. Ze plaatst namelijk hele leuke foto’s op haar Instagram, dus dat is absoluut de moeite waard om in de gaten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!