Marieke Elsinga poseert met haar elektrische speelgoed op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een nieuw elektrisch vriendje en die deelt ze graag met al haar volgers op haar nieuwste foto.

Presentatrice Marieke Elsinga heeft leuke date met Ed Sheeran op nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is enorm blij met haar Carmen

Met haar nieuwe elektrische wagentje is Marieke natuurlijk enorm blij. Ze heeft er eerst even in proefgereden om te kijken of dat elektrisch rijden haar wel beviel en wat blijkt? Dat beviel haar heel erg goed. Dus Carmen mag blijven. Marieke hoeft dus nooit meer afhankelijk te zijn van de benenwagen of het openbaar vervoer. Voortaan is ze dan ook de eerste van haar team die arriveert bij de studio. Vrolijk fluitend achter het stuur komt ze dan aanzetten. Marieke is van zichzelf al een erg enthousiaste en vrolijke verschijning, maar achter het stuur van Carmen is ze nog net even dat beetje extra vrolijk. Dan heeft Marieke een glimlach van oor tot oor. Daarbij hoeft ze nu van niemand meer afhankelijk te zijn. Met Carmen aan haar zijde is Marieke Elsinga honderd procent onafhankelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke heeft meer vrije tijd

Een eigen wagentje levert natuurlijk ook een hoop tijdswinst op. Wat Marieke met al die extra tijd gaat doen? Nou, daar hoeft ze niet lang over na te denken. Marieke gebruikt momenteel al haar vrije tijd om te werken aan haar boek. Marieke is namelijk gestrikt om een boek te schrijven voor de Sinterklaasboekenreeks. Dat wordt dus het officiële schrijversdebuut van de bloedmooie presentatrice. Een kinderboek schrijven is toch wel een droom van Marieke, die normaal niet zo van het schrijven is. Praten in een microfoon vindt ze heerlijk, dan komt ze volledig uit haar woorden. Maar als ze iets op papier moet zetten, dan zit ze minder in haar comfortzone. Dus daarom is Marieke er nooit aan begonnen. Maar nu kon ze simpelweg geen nee zeggen. Haar boek heet Pietenpoezen en gaat over een zwerfkatje dat in het huis van Sinterklaas terecht komt. Marieke kan gelukkig veel inspiratie halen bij haar eigen kat voor haar kinderboek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Wat komt hierna voor Marieke?

Misschien krijgt Marieke wel de smaak van het schrijven te pakken. Maar wat komt dan na haar eerste boek? Ze heeft inmiddels een goede band opgebouwd met Ed Sheeran, dus wellicht dat ze in haar nieuwe elektrische vriend stapt en richting Engeland rijdt om de nieuwe biografie van Ed te pennen. Of ze schrijft een boekje voor volwassenen, over een krolse kat met een elektrisch stuk speelgoed dat het huis van een rossige zanger in sloop. Natuurlijk tegen die tijd gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Foto: Geraldine Kemper zet tanden in smakelijke bal

Geraldine Kemper staat over het algemeen bekend als een hele charmante dame, maar soms moet ze even ergens haar tanden in zetten.