‘Emma Heesters is leuker dan Davina Michelle’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze meest recente Battle of the Babes werd een spannende strijd der aanstormende muziektalenten: Emma Heesters nam het op tegen Davina Michelle. Deze twee blondines zijn even oud, hebben hun bekendheid te danken aan hetzelfde tv-programma, en strijden beiden om top 40-plekken. Kortom, deze meiden zijn aan elkaar . Wie trok er aan het langste eind?

Emma Heesters wint van Davina Michelle

Out with the ‘old’, in with the new! Davina Michelle heeft niet lang kunnen genieten van haar moment of fame. De meerderheid van onze bezoekers verkiest de iets ‘nieuwere’ Emma Heesters nu al boven Davina Michelle: in onze Battle of the Babes kon Emma rekenen op 57% van de stemmen. Davina bleef achter met 43%.

Samen de Beste Zangers

Hoewel Emma Heesters hier wint van Davina Michelle, is ze op de hitlijsten nog niet zo ver. Davina heeft daar nog altijd meer hits gescoord dan Emma. Sprake van échte rivaliteit tussen de twee blondines is er niet. Ze zongen onlangs nog zij aan zij in de door Davina Michelle opgezette concertjes in een leeg Ahoy. Hun stemmen klinken verschrikkelijk goed samen, dus waarom zouden Emma en Davina niet tegelijk van hun succes kunnen genieten?

Lees ook: Battle of the Babes: Emma Heesters vs. Davina Michelle

Er is plek voor meer dan één zingende blondine in ons artiestenlandschap. Anouk en Ilse DeLange hebben ook jarenlang samen kunnen ‘heersen’. De kans dat zij het stokje langzamerhand over moeten dragen aan Emma Heesters en Davina Michelle is, helaas voor hen, wél de harde realiteit.

[poll id=”25″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.