Rondje Forum 10-5: Miljuschka Witzenhausen, Anniko & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Moederdag! We moeten er tijdens dit Rondje Forum dus sowieso een paar moeders uit pikken. Wat dacht je van Miljuschka Witzenhausen en Anniko van Santen? Om toch de balans er een beetje in te houden hebben we ook de voorlopig kindloze Robin Martens en Nochtli in de mix gegooid.

Miljuschka Witzenhausen

Een van onze favoriete mooie moeders van Nederland is afleveringen van Miljuschka’s Streetfood en vond deze caps.

Anniko van Santen

Anniko van Santen is moeder van twee, én komt al sinds 2005 wekelijks op tv met Opsporing Verzocht. Dat lijkt ze makkelijk te kunnen combineren. Supervrouw dus! Ondanks die serieuze onderwerpen kan ze buiten de politiespeurshow ook goed stoom afblazen, zoals je op deze caps kan zien.

Nochtli

Nochtli hoeft nog even niet te denken aan kinderen. Logisch, ze is nog verschrikkelijk jong. Is er in dat afgetrainde lijf überhaupt wel plek voor een baby? Nee, laat deze fitgirl nog maar even lekker fitnessen!

Lees ook: Fitgirl Friday: Nochtli, de mooiste fitnessmodel van Nederland?

Robin Martens

Robin Martens heeft geen kinderen, maar maakt met deze outfit wel indruk op kinderen met een obsessie voor snoep. Dit is wat je noemt zuurstokroze! Normaal zijn we niet zo’n zoetekauw, maar voor Robin maken we graag een uitzondering.

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten