Rondje Forum 10-5: Miljuschka Witzenhausen, Anniko & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Moederdag! We moeten er tijdens dit Rondje Forum dus sowieso een paar moeders uit pikken. Wat dacht je van Miljuschka Witzenhausen en Anniko van Santen? Om toch de balans er een beetje in te houden hebben we ook de voorlopig kindloze Robin Martens en Nochtli in de mix gegooid.

Miljuschka Witzenhausen

Een van onze favoriete mooie moeders van Nederland is afleveringen van Miljuschka’s Streetfood en vond deze caps.

Anniko van Santen

Anniko van Santen is moeder van twee, én komt al sinds 2005 wekelijks op tv met Opsporing Verzocht. Dat lijkt ze makkelijk te kunnen combineren. Supervrouw dus! Ondanks die serieuze onderwerpen kan ze buiten de politiespeurshow ook goed stoom afblazen, zoals je op deze caps kan zien.

Nochtli

Nochtli hoeft nog even niet te denken aan kinderen. Logisch, ze is nog verschrikkelijk jong. Is er in dat afgetrainde lijf überhaupt wel plek voor een baby? Nee, laat deze fitgirl nog maar even lekker fitnessen!

Lees ook: Fitgirl Friday: Nochtli, de mooiste fitnessmodel van Nederland?

Robin Martens

Robin Martens heeft geen kinderen, maar maakt met deze outfit wel indruk op kinderen met een obsessie voor snoep. Dit is wat je noemt zuurstokroze! Normaal zijn we niet zo’n zoetekauw, maar voor Robin maken we graag een uitzondering.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.