Drama voor schaatsster Suzanne Schulting nóg erger: “Wil niet in een rolstoel!” (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bij Suzanne Schulting gaat echt alles fout tijdens het WK Shorttrack…

Onze knappe schaatsster Suzanne Schulting heeft het niet meezitten bij het WK Shorttrack in Ahoy. De brunette heeft namelijk wat gebroken! Noa Vahle interviewt haar na de grote val en chirurg Casper van Eijck vertelt hoelang ze niet kan schaatsen.

Suzanne Schulting laat iedereen schrikken bij ongeluk op de schaatsbaan

Schaatsster Suzanne Schulting heeft bij de finale van de 1000 meter van het WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy een flinke botsing gehad met twee mede-schaatssters, terwijl ze hen probeerde in te halen. Dat verliep niet zoals ze had verwacht en zorgde voor een flinke botsing! Toch probeerde Suzanne daarna nog door te gaan en heeft ze nog wat rondjes geschaatst. Suzanne merkte nadat haar adrenaline wegzakte dat het echt niet ging en dat er meer aan de hand moest zijn dan alleen wat vervelende pijn. Toen ze eenmaal de baan af kwam, ontdekte ze dat ze haar rechterenkel had gebroken! Dat moet toch veel mensen hebben laten schrikken, gezien ze nog wel wat rondjes had geschaatst voordat de blessure duidelijk werd.

Suzanne Schulting gebroken enkel

Noa Vahle interviewt Suzanne Schulting nadat ze haar enkel heeft gebroken

Suzanne wordt na de wedstrijd geïnterviewd door haar goede vriendin Noa Vahle. Noa vraagt aan Suzanne of ze nog veel pijn heeft, hier zegt de brunette gelukkig op dat het meevalt, omdat ze nu in het gips zit. Wel vindt Suzanne het zwaar om op krukken te moeten lopen. Ook heeft ze het volgende gelijk tegen haar team en de medewerkers gezegd: ”Jongens, ik wil absoluut niet in een rolstoel.” Suzanne houdt zichzelf dus nog best sterk, omdat dat wel de meest comfortabele optie zou zijn.

Noa Vahle probeert er daarna achter te komen wanneer Suzanne haar enkel heeft gebroken. Voordat ze viel, of toen de andere twee schaatssters op haar vielen? Maar hier weet de brunette geen antwoord op te hebben. Na de botsing met de schaatssters, waardoor Suzanne viel, mocht ze nog herstarten en Noa vraagt hoe het komt dat ze met een gebroken enkel nog mee kan schaatsen. Maar Suzanne laat weten dat ze het wel echt wilde proberen. Op dat moment was het nog niet duidelijk dat ze haar enkel had gebroken. Natuurlijk deed het pijn, maar na een paar rondjes merkte ze pas dat het echt niet goed ging. Daar was blijkbaar toch wel wat meer aan de hand…

Suzanne Schulting gebroken enkel op de foto met Noa Vahle

Chirurg bij Oranjezondag vertelt hoelang Suzanne niet meer kan schaatsen

Bij de Oranjezondag was chirurg Casper van Eijck aanwezig. Hij heeft tijdens het programma een voorspelling gedaan over hoe lang het zou kunnen duren voordat Suzanne Schulting weer helemaal hersteld is. Casper van Eijck gaat ervan uit dat de schaatsster wel 4 tot 5 maanden niet zal mogen schaatsen. Suzanne zit ook direct in het gips en loopt op krukken. Iedereen hoopt dat Suzanne snel herstelt, zodat ze sterker dan ooit terugkomt!

Wil je nog meer zien van Suzanne Schulting?

Neem dan vooral snel een kijkje op haar Instagram-kanaal! Daar staan veel mooie kiekjes van de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.