Foto: Suzanne Schulting deelt meest foto ooit in piepklein zwembroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft weer een outfit die ze even aan haar publiek moet laten zien. En die zijn erg tevreden. 

De mooie verschijning van Suzanne Schulting

De prachtige schaatsster heeft een verschijning waar je eigenlijk alleen maar van kan genieten. En dat is maar goed ook, want ze plaatst er namelijk wel heel erg veel foto’s van. Die foto’s maakt Suzanne expres zodat haar fans een beetje van haar kunnen genieten, ook op de momenten dat ze geen training heeft of bezig is met het halen van een nieuw record. Want Suzanne doet genoeg met haar leven naast het schaatsen en ze vond het wel eens tijd om die kant van zichzelf te belichten. En gelijk heeft ze. De dame weet met haar uiterlijk de fans op Instagram gelijk in een goede bui te stemmen.

Suzanne Schulting mooi in beeld gebracht

Terwijl Suzanne haar bad uit loopt, zie je pas echt goed hoe mooi haar kadetjes zijn. Want die zitten echt heel erg strak in elkaar. Je kan het zo zien op de foto. Ze worden niet bij elkaar gehouden door een strak stukje stof, maar zien er nog steeds ongelooflijk ferm uit. Het is dus volledig aan Suzanne zelf te danken dat haar kadetjes er zo mooi gevormd uit zien. En dat is wel bewonderenswaardig. Want de brunette doet dat namelijk door enorm veel en vaak te trainen. En haar trainingen zijn natuurlijk niet mals. De schaatsster weet met haar trainingen in topconditie te blijven. En daardoor zijn alle foto’s van de schaatsster ook zo perfect. Natuurlijk spelen de hoek van de camera en de pose die Suzanne aanneemt ook een rol.

Suzanne Schulting is om van te smullen

Natuurlijk lijkt het erop dat Suzanne Schulting voornamelijk switcht tussen zwempakjes en schaatspakjes. Maar er zijn nog veel meer kleren in de kledingkast van Suzanne Schulting. En die laat ze dan ook heel trots gewoon zien. Want in deze pakjes ziet Suzanne er ook meer dan goed uit. Haar verschijning is namelijk een feestje om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!