Dionne Stax deelt video van Masked Singer-optreden zonder kostuum

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax weet er in The Masked Singer wel een feestje van te maken. Ze neemt je even mee achter de schermen. 

The Masked Singer zit er alweer op voor Dionne Stax

Helaas werd Dionne Stax in de eerste aflevering van The Masked Singer al ontmaskerd. En dat betekent dat ze gelijk afscheid mag nemen van het bijzondere programma. Toch vond Dionne haar deelname aan de show ontzettend leuk om te doen. En dus deelt ze een kleine blik achter de schermen. Op Instagram neemt Dionne haar volgers mee tijdens het programma. Daar laat de presentatrice nog even zien hoe zo’n optreden tot stand komt: ouderwets oefenen voor de spiegel thuis, met een telefoon in haar hand als ‘microfoon’. Dat is natuurlijk best wel weer grappig om mee te maken. Het wijkt wel een beetje af van het uiteindelijke optreden, aangezien ze dat onhandige libelle-kostuum niet aan had. Bekijk de video hier!

Lees ook: Presentatrice Dionne Stax heeft ineens piercing op opvallende plek

Dionne Stax deed flink haar best bij The Masked Singer

De blonde presentatrice vond het programma ontzettend leuk om een keer mee te maken. En ze heeft ook echt wel haar best gedaan op het optreden. Dat is al heel erg knap, omdat het pak waar ze in staat te zingen en te dansen, niet het meest makkelijke kostuum is om in rond te bewegen. Toch is Dionne ontdekt door de panelleden. En dat betekent dat het na één aflevering al klaar is voor Dionne. Haar fans vonden het in ieder geval ontzettend leuk dat ze meedeed aan de show. Die vinden het wel stoer van de blondine dat ze zo durft op te treden. Misschien moet Dionne Stax dan toch maar een andere carrière, eentje in de muziek, gaan overwegen.

Dionne Stax kan flink lachen om eigen optreden

Zelf vond Dionne het ontzettend leuk om een keer meegedaan te hebben aan The Masked Singer. In de seizoenen die het tot nu toe gehad heeft, is het programma uitgegroeid tot een favoriet onder het Nederlandse publiek. Het voelt dan ook een klein beetje als een eer om mee te mogen doen aan de show. Dionne vond het in ieder geval erg leuk om te doen en zou zo nog een keer aanschuiven. Helaas kan dat natuurlijk niet, maar het hele gebeuren heeft wel een grote lach op haar gezicht getoverd. En dat is mooi, want de lach van Dionne Stax is ontzettend aanstekelijk. Als Dionne lacht, dan wordt je gelijk een beetje vrolijker. De blondine heeft nou eenmaal die gave. Kijk maar eens naar deze vrolijke foto, daar moet je toch zelf ook van glimlachen?

Dionne Stax is flinke favoriet

De Nederlandse televisiekijkers zijn ontzettend gehecht aan Dionne Stax. Alles wat de blondine doet wordt ontvangen met ontzettend veel enthousiasme. De presentatrice zorgt voor een flinke bak aan energie en vrolijkheid in haar programma’s. Daarom geniet iedereen er zo van. Maar het helpt natuurlijk ook wel een beetje mee dat Dionne Stax een ontzettend mooie verschijning is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!