Deze foto bewijst dat Emma Heesters de krokodil is in The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het internet is het eens: Emma Heesters verstopt zich op de vrijdagavond in een krokodillenkostuum voor The Masked Singer. Alle hints lijken naar de blonde zangeres te wijzen…

Op vrijdag keken er ongeveer 2.4 miljoen mensen naar zangprogramma The Masked Singer. In het programma treden Bekende Nederlanders anoniem op in de meest uiteenlopende kostuums met stemvervormers en enorme maskers. Terwijl er elke aflevering hints worden gegeven, moeten de jury én de kijkers thuis raden wie er in het kostuum zit. Volgens de oplettende kijker zit superster Emma Heesters dit jaar in één van de kostuums!

Is Emma Heesters een krokodil?

In de eerste aflevering op vrijdag 15 oktober mocht de zangeres in het krokodillenkostuum de aftrap doen. Ruben Nicolai, de presentator van het zangprogramma, noemde de krokodil een ‘verleidelijke vleeseter’ voor het optreden. Dat zette de meeste kijkers al aan het denken. In het weekend erna gingen kijkers druk aan de slag met het raden van wie er in de kostuums zit. Op Social Media worden al meerdere speculaties gedaan over de krokodil. Vooral de namen Belle Perez, Romy Monteiro en Marlijn Weerdenburg en Emma Heesters kwamen vaak naar boven. Omdat Emma natuurlijk onze favoriet is hebben we de hints even goed uitgepluisd. Na intensief onderzoek te hebben gedaan in ons archief kunnen we met 99,9% zekerheid zeggen dat Emma de verleidelijke vleeseter is.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, verraadt haar

De officiële hint die het programma ons meegaf is ‘Hoed’. Plak er een t achter en je hebt het over de vriend van Emma Heesters. De zangeres heeft sinds 2020 een relatie met voetballer Wesley Hoedt. Hun relatie is erg openbaar waardoor de hint niet moeilijk op te lossen is. Op Instagram deelt Emma Heesters dan ook veel foto’s met Wesley en lijken de twee super gelukkig samen. Hoedt voetbalt sinds dit jaar bij Anderlecht in België, wat ons ook weer brengt bij de andere hints.

Lees ook: Emma Heesters oefent verleidelijke lach op nieuwe foto

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma trekt zich vaker terug in het water

Je moet bij het programma wat verder kijken dan je neus lang is. Niet alleen de hints passen bij Emma, maar ook de vermomming komt aardig met de zangeres overeen. Ze is namelijk wel degelijk een verleidelijke vleeseter zoals Ruben Nicolai voorafgaand aan het optreden zei. Ook is Emma een echte waterrat en een krokodil leeft natuurlijk in het water. Op Instagram deelt de zangeres vaker foto’s in het zwembad of op een boot. Of het nou een strand of een zwembad is, als Emma er even tussenuit moet is ze op vakantie bij het water te vinden.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Eén plus één is twee: Emma is de krokodil

En dan nog twee hints die met betrekking tot Emma Heesters verdacht veel met elkaar te maken hebben: ‘België en Spanje’ en ‘hit’. De krokodil heeft een Spaans uiterlijk en Belgische vibes. Emma mag dan misschien uit Nederland komen, maar heeft toch wel te maken met Spanje en België. Omdat haar vriend in België voetbalt, hebben ze kort geleden samen een huis in Antwerpen gekocht. Bovendien scoorde Emma ook nog eens een hit met het nummer Rendez-Vous in België. Dat zijn zelfs twee hints die elkaar overbruggen! De hint ‘Spanje’ is voor Emma Heesters wat minder voor de hand liggend, maar ook daar is een verklaring voor. ‘Spanje’ heeft namelijk ook weer te maken met ‘hit’. In 2019 zong ze bij Beste Zangers samen met Rolf Sanchez het Spaanse nummer Pa Olvidarte. Dat werd een groot succes, want het lied kwam op nummer 2 te staan in de hitlijsten. Kortom, er zijn te veel factoren die erop wijzen dat Emma in het krokodillenkostuum zit. Daarvoor hebben we niet eens meer hints nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...