De allermooiste Instagram foto’s van presentatrice Geraldine Kemper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Geraldine Kemper is misschien wel de mooiste vrouw van Nederland. Het bewijs daarvoor kan je vinden op haar Instagram pagina!

Het is moeilijk om voor te stellen, maar tien jaar geleden had niemand nog gehoord van Geraldine Kemper. Door de online talentenjacht Sterretje Gezocht werd de blondine plotseling het nieuwe talent van BNN. Na een aantal jaar het knappe gezicht van BNN te zijn geweest stapte ze over naar RTL. Ze heeft al veel programma’s op haar naam staan, maar buiten de televisiewereld om is ze er ook maar druk mee. Gelukkig heeft ze nog genoeg tijd om haar Instagram pagina up to date te houden. En daar staan een hoop pareltjes op.

Lees ook: Geraldine Kemper speelt Open Kaart over Angela de Jong en zweepjes
Geraldine, de hippie

Ze doet het misschien niet vermoeden als ze weer eens in een galajurk op het podium staat, maar Geraldine is van binnen een enorme hippie. festivals, muziek en lekker dansen zijn dingen waar ze enorm blij van wordt. Vaak draagt ze naar festivals een kort broekje, kleurrijk shirt en een vrolijke ‘John Lennon’-achtige zonnebril. Geraldine houdt wel van een feestje.
Geraldine Kemper X Maan de Steenwinkel

Geraldine sluit zich aan bij de laatste mode. Zo heeft ze het hypnotiserende pakje van zangeres Maan de Steenwinkel gekocht. Geraldine en Maan kennen elkaar van onder andere The Voice of Holland en kunnen het geweldig met elkaar vinden. Daarbij ziet Geraldine er ook geweldig uit in het strakke pakje van Maan.
De krullen van Geraldine

Meestal zal je Geraldine met stijl haar zien, maar een tijdje terug had ze eens zin in wat anders. De krultang werd er bij gepakt en Geraldine kwam met een hele andere look aanzetten dan wat ze normaal doet. Haar krullen zien er heel avontuurlijk uit en zijn hopelijk een terugkerend iets. Het bewijst maar weer dat elke haarstijl Geraldine goed staat.
Geraldine’s zwoele blik

Geraldine is goed in twee dingen: presenteren en heel zwoel kijken. En dat laatste heeft haar al menig mannen en vrouwenhart doen veroveren. Met een intense blik betovert ze de kijker. Een erg gevaarlijke goocheltruc van de blonde presentatrice.
Met Geraldine in bad

Aan het einde van een lange dag werken aan programma’s, is het dan eindelijk tijd voor een stukje ontspanning. Geraldine doet dat het liefste vanuit bad, waar ze ook tijd maakt voor een beetje gekkigheid. Zo houdt ze er van om een grote snor en baard van schuim te maken, of een bordspelletje vanuit bad te spelen. En al die momentjes deelt ze heel openlijk op haar Instagram pagina.
En daarna in bed

Nadat de baddertijd er op zit, is het moment aangekomen om lekker languit in bed te gaan liggen. Met haar zachte badjas nog aan, ploft Geraldine neer op haar matras. Nog heel even op Instagram iedereen een leuke foto sturen en dan oogjes dicht. Want Geraldine heeft een erg druk schema. Gelukkig maakt ze altijd tijd voor een leuke foto!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...