Marieke Elsinga gaat kapot op bloedhete Instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga ontpopt zich als een van de meest gewilde vrouwen van Nederland. En als je eenmaal in dat rijtje staat dan wil je natuurlijk wel mooi voor de dag komen. 

Ze zeggen wel eens ‘Wie mooi wilt zijn, moet pijn leiden’ en dat blijkt ook waar voor BN’ers. De spannendste Instagram foto’s van Marieke Elsinga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke mag weer naar de sportschool

Presentatrice en radio host Marieke Elsinga was natuurlijk door het dolle heen toen ze weer voor het eerst sinds tijden naar de sportschool mocht. Ze had al een hele tijd uitgekeken naar deze dag, maar eindelijk was het zover. Marieke werd herenigd met haar geliefde sportschool, waar ze een beetje een haat-liefde relatie mee heeft opgebouwd. Want hoewel Marieke er natuurlijk op haar best uit wilt zien, maakt ze zichzelf helemaal kapot in de sportschool. En dus deelt ze haar geluk en haar leed met al haar Instagram volgers.

Een zware dag voor Marieke

Hoewel ze natuurlijk door het dolle heen is, kost de sportschool Marieke nog wel een hoop energie. Op bepaalde foto’s en video’s die ze deelt op haar Instagram lijkt ze er al helemaal compleet doorheen te zitten. Niet heel gek, want voor het eerst sinds maanden mag ze zichzelf weer helemaal in het zweet werken. En Marieke, de harde werkster die ze is, pakt die kans natuurlijk met beide armen en benen aan. En dus werkt ze zich door haar vermoeidheid heen.

Trapje op, Trapje af met Marieke

Marieke heeft één apparaat waar ze het meeste een hekel aan heeft, maar die wonderen doet voor haar benen en kuiten. En dat apparaat is de Stair climber. Ouderwets naar boven en beneden lopen op de trap, maar dan in een iets hoger tempo. Na deze workout zal Marieke wel even een momentje nodig hebben om bij te komen. Als motivatie blijft ze maar denken aan dat zomer lichaam wat ze straks weer kan tonen. Niet in truien en lange, stoffige jurken rondlopen, maar lekker de zon in kunnen in korte rokjes met blote beentjes. Marieke weet waar ze het voor doet en zet koste wat het kost door.

De ultieme beloning voor Marieke

Gelukkig heeft Marieke een personal coach om haar overal doorheen te loodsen. Niet dat ze dat nodig heeft met haar mentaliteit, maar het helpt natuurlijk wel. En straks is het allemaal de moeite waard. Als ze met een cocktail in haar hand op een strandstoel zit en alle mannen haar kant op kijken, dan denkt Marieke terug aan de lange en vermoeiende dagen in de sportschool met een grote glimlach op haar gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.