Boerin Milou Rietjens van BZV verzacht Boerenprotest met prachtige vakantiefoto’s

‘Boerin’ Milou Rietjens deelt een paar leuke kiekjes via Instagram. Waar bevindt de boerin zich nu weer?

Onlangs deelde Milou Rietjens een paar leuke kiekjes via Instagram. Op deze kiekjes is te zien hoe de bijna boerin heerlijk aan het genieten is op het altijd mooie Bonaire! Ze is lekker aan het rondreizen en komt dan ook een reusachtige cactus tegen! Over deze prikkelbare paal heeft Milou nog wel het een en ander te vertellen, namelijk; “Ik ben trouwens dol op cactussen, did you know? Het zijn ook de enige planten die een lang leven beschoren zijn in mijn huis. Zes maanden geen water, no problemo!“. De blondine is kennelijk dol op deze prikkelbare plant. Milou deelt ook nog andere foto’s van Bonaire. Zo is de knappe dame onder andere te vinden bij een waterval, poseert ze voor de auto en poseert ze zelfs voor het altijd mooie heldere water. En met dit strakke broekje overleeft Milou de rondreis wel. Sterker nog, daar reist ze in gemak in.

Milou Rietjens deelt spectaculaire video

Onlangs deelde Milou Rietjens een ontzettend spectaculaire video in aanloop van haar prachtige vakantie op Bonaire. Op deze video was namelijk te zien hoe de blondine eerst over de loopband van Schiphol loopt, en daarna opeens een mooie overgang maakt naar het strand, zee en zon op Bonaire. Je moet voor deze video wel zeker enige edit-vaardigheden hebben, want hij is prachtig in elkaar gezet! De blondine loopt in het laatste shot lekker over het strand. Ze draagt een mooie hoed en bikini. Over die bikini heeft ze wel nog een doorzichtig jurkje. Ze is lekker aan het genieten! “Final call for paradise!“. Zet ze onder de foto. Nou, Milou, je bevindt je op dit moment echt in het paradijs op aarde. Dus geniet er nog maar even van..

Lees ook: Milou Rietjens uit Boer Zoekt Vrouw is door Boer Bastiaan verslaafd geraakt aan boeren

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Milou Rietjens toont losse heupen met ‘Girl Squad’

Milou Rietjens plaatste recentelijk een wel heel opvallende video via Instagram. Op deze video was namelijk te zien hoe de blondine een mooi dansje voor haar volgers uitoefende, samen met haar ‘Girl Squad’. Ze toont haar losse heupen en danst erop los. “M‘n Girl Squad en ik! We hebben even dit dansje in 10 minuten in elkaar geflanst en kijk hoe synchroon!“. Dit is natuurlijk als grap bedoelt, want stiekem is Milou gewoon in haar eentje. Door middel van een filter lijkt het alsof er heel veel versies van de blondine zijn, maar helaas is het er maar één. In ieder geval danst Milou er lekker op los en laat haar vaardigheden zien. Ze kan goed dansen! Deze bachata-dans is voor niemand anders beter geschikt dan onze eigen Milou. De blondine heeft zo’n losse heupjes, ze lijkt net Shakira. Maar toch is deze blondine stiekem iets leuker.

Lees ook: Foto: Boerin Milou Rietjens heeft stiekem toch relatie na Boer Zoekt Vrouw

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Vorig artikelWOW: De mooiste outfits van Suzan & Freek in 10 foto’s
Volgend artikelFoto: Lisa Vol gaat helemaal los met zusjes van OG3NE op privé feestje