Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Milou ging onverwachts met vrouw naar huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Zoekt Vrouw deelneemster Milou Rietjens ging naar haar avontuur met boer Bastiaan geheel onverwachts tóch naar huis met een vrouw…

Boer Zoekt Vrouw Milou ging naar huis met vrouw

Het was een geweldig seizoen van Boer Zoekt Vrouw met de Zeeuwse boer Bastiaan en zijn knappe blonde vrouwen. De boer had het goed voor elkaar want de drie vrouwen genaamd, Milou, Elise en Madeleen, die hij uitnodigde op zijn boerderij vonden hem allemaal heel erg leuk. Uiteindelijk koos boer Bastiaan voor de knappe Milou. Milou woonde destijds in Frankfurt dus het was een hele stap om zomaar in Zeeland te komen wonen. Toch overwon de liefde het en trok ze in bij boer Bastiaan. Helaas liep hun liefdesverhaal niet af met een goed einde want de twee gingen na enige tijd toch uit elkaar. Gelukkig vond Milou wel iets anders erg leuks in Zeeland, namelijk een goede vriendin. In een nieuwe video van Boer Zoekt Vrouw laat het programma zien hoe het met oud-deelnemers gaat en de twee meiden stralen voor de camera. Bekijk de video hier

Hoe gaat het met oud-deelneemster Elise?

Het gaat duidelijk ontzettend goed met oud-deelneemster van Boer Zoekt Vrouw Elise. De blondine vond het destijds erg jammer dat boer Bastiaan koos voor Milou, maar uiteindelijk had het zo moeten lopen. De blondine straalt namelijk terwijl ze vertelt dat ze kort na haar deelname een andere man is tegengekomen. De twee zijn al snel samen gaan wonen en hebben sinds tien maanden zelfs een kindje genaamd Luca. Verder heeft Elise een nieuwe baan en twee hondjes. Als kers op de taart vertelt Elise aan het einde van de video dat ze wederom zwangers is van een tweede kindje. Het is een jongetje en ze verwacht hem rond maart te verwelkomen.

Hoe gaat het met oud-deelneemster Milou?

Het is misschien iets wat niemand destijds had verwacht, maar Milou Rietjens is vrijwillig naar Zeeland toe verhuisd. De wereldse meid woonde dus eerst in Frankfurt waar ze ook werkte en veel aan dansen deed. Het leek bijna een rare combi om haar in Zeeland voor te stellen. Toch is ook Milou nu gesetteld in Zeeland, ze heeft een huisje gekocht en nieuw hondje. Daarnaast is Milou sinds kort ook weer gelukkig in de liefde met iemand anders dan boer Sebastiaan. Het gaat dus erg goed met de knappe blondine.

Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw

Milou en Elise zijn dikke vriendinnen geworden

De twee dames zoeken elkaar nog geregeld op in Zeeland. Ze vertellen dat hun vriendschap alleen maar sterker is geworden. Uiteindelijk gingen Elise en Milou natuurlijk voor iets anders naar BZV toe, namelijk om de liefde te vinden. Toch hebben de dames zo’n goede vriendschap dat ze bijna elke week via whatsapp praten of even bellen. Ook met Madeleen spreken ze af. Het is ook makkelijk dat Milou nu in Zeeland woont en een Zeeuwse is zegt Elise. De dames vertellen dat ze meer contact hadden met elkaar dan met boer Bastiaan want hij was aan het werken de hele dag.

Lees ook: Boerin Bernice geniet enorm van spannend ritje tijdens Boer Zoekt Vrouw: ‘Hoppa’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!