Dit is waarom Boerin Bernice niet bepaald populair is bij trouwe kijkers van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Bernice is niet bepaald geliefd bij de trouwe kijkers van Boer Zoekt Vrouw. De brunette moet toch een keer wat van zichzelf gaan laten zien…

Het is een behoorlijk zwaar seizoen van Boer Zoekt Vrouw voor de vaste kijkers en trouwe fans van het programma. Zo is het voor iedereen altijd leuk als er een jonge, leuke boerin mee doet aan de show. Daarom was iedereen eerst heel blij toen boerin Bernice uit Zweden in beeld kwam. Een knappe dame en ze leek ook nog eens erg lief. Helaas blijkt het zo te zijn dat ze vooral erg verlegen is en misschien wel ontzettend saai. De brunette laat echt niks los over zichzelf en ontwijkt elke vraag om maar een beetje in contact te komen met iemand. Zo heeft ze twee mannen die bij haar thuis op de boerderij zijn gekomen speciaal voor haar, maar nog lijkt het niet goed genoeg. Het is ook niet makkelijk want ze heeft nog nooit een relatie gehad. Toch zou je verwachten dat ze wel wat meer in haar mars zou hebben.

Boerin Bernice maakt het weer erg ongemakkelijk bij BZV

Een nieuw fragment van boerin Bernice in Zweden duikt op terwijl ze in gesprek is met de Friese Ype Jacob. Samen wandelen ze langs een soort meertje en hij zegt dat hij merkt dat ze het er maar moeilijk mee heeft. Dat beaamt Bernice meteen, maar het lijkt haar alleen nóg ongemakkelijker te maken. Ze vindt het zelf echter wel ‘goed’ gaan. Bernice komt echt niet uit haar woorden terwijl ze met de jongeman praat. Hij probeert ook nog te vragen of ze al gevoelens voor hem heeft, maar dan slaat ze weer volledig dicht. Wel vertelt boerin Bernice dat ze op dezelfde manier denken en veel gemeen hebben, maar dit vertelt ze zonder emotie.

Lees ook:  Opvallende ‘juice’ over Yvon Jaspers: ‘Presentatrice misdraagt zich achter schermen bij Boer Zoekt Vrouw’

Boerin Bernice is niet bepaald populair bij kijkers BZV

Het gaat voor boerin Bernice niet zo lekker met het krijgen van fans tijdens haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Zo doet de brunette het niet erg goed bij de kijkers omdat ze zo verlegen is. Onderstaande reacties zijn een kleine greep uit dingen die mensen zeggen over Bernice op Twitter. Het is duidelijk dat mensen snoei hard zijn over Bernice en ze zeggen dat ze oersaai is. Het is voor iedereen te hopen dat Bernice nog een beetje los gaat komen, maar daar heeft ze nu al wel veel kansen voor gehad. Als het zo doorgaat willen beide mannen niet bij haar op de boerderij blijven en rennen ze gillend naar huis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...