Boer Richard (BZV) neemt vrouwen mee voor nachtelijk avontuurtje in auto: ‘Via Richard naar binnen kruipen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Richard van Boer Zoekt Vrouw neemt zijn drie blondines mee voor een nachtelijk avontuurtje in de auto. De vrouwen worden helemaal wild van het hele gebeuren.

Boer Richard gaat tot grote hoogtes voor zijn dames

De nog jonge Boer Richard doet mee aan het nieuwste seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Waarschijnlijk ligt het niet perse aan Richard zelf dat hij nog geen vrouw heeft gevonden die boerinnetje wil spelen met hem. Het zou wél kunnen liggen aan de locatie van de boerderij van Boer Richard. Zo is het dit seizoen weer een speciale editie van Boer Zoekt Vrouw, want de boeren en boerinnen zitten verspreid over heel Europa. Boer Richard zit dan wel echt in een uithoek, namelijk op het platteland van Slowakije. De boer heeft daar een reusachtig akkerbouw bedrijf dat er in de intro video’s nogal spookachtig uitzag. Heel oud en achterstallig zag het eruit en dat was dezelfde situatie in Richard zijn appartementje. Gelukkig heeft boer Richard keihard zijn best gedaan om de situatie wat beter te maken en de boel flink op te knappen aan zowel de binnen als buitenkant van het appartementengebouw. Hier zijn de drie blondines van Richard dan ook blij mee verrast bij aankomst.

Boer Richard beleeft nachtelijk avontuur met drie vrouwen

Na de aankomst van boer Richard zijn drie vrouwen heeft hij al wilde plannen met ze in petto. Zo gaat hij met de drie dames genaamd Robin, Marlies en Marijke op pad in een auto. Het is niet zomaar een leuk uitje, maar een heus avontuur in de holst van de nacht. De drie dames hangen half uit de auto terwijl Richard als echte stoere man de auto met de grote koplampen bestuurd. De dames die meedoen aan Boer Zoekt Vrouw hangen volledig aan Richard zijn lippen terwijl ze een soort safari doen door het landschap van Slowakije. Op het gegeven moment maakt één van de dames de opmerking tegen een andere dame dat ze zo via Richard weer naar binnen kan kruipen. Vervolgens moeten ze allemaal giechelen en Richard lijkt het geweldig te vinden. Dan zien ze een aantal herten rennen door het landschap en daar is boer Richard iets minder blij mee. Zo is het zijn eigen gerst waar nog bier van moet worden gemaakt dat wordt vertrapt door de dieren.

Lees ook: Bernice uit Boer Zoekt Vrouw is stiekem gewoon de allerlekkerste boerin van alle BZV-seizoenen

Dit zijn de drie knappe blondines van Richard

Het is wel duidelijk dat Boer Zoekt Vrouw Richard met zijn boerderij in Slowakije een bepaald type heeft. Zo nodigde de boer tijdens de dag date nog wel wat verschillende soort vrouwen uit, maar de drie die langs mogen komen hebben nogal wat gemeen. Zo zijn Marijke, Robin en Marlies alle drie hartstikke blond, hebben ze een beetje een zelfde figuur en ook de leeftijden komen bijna volledig overeen. Robin geeft tijdens de afleveringen al aan dat ze snel overprikkeld is. Er lijkt wel veel chemie te zijn tussen haar en Richard. Dan heb je Marlies die er vooral heel lief uitziet en al gewend is met het boerenleven want haar grootouders hadden een boerderij. Als derde dame is er Marijke, die erg enthousiast is en straalt met haar blauwe ogen. Marijke heeft nog vrijwel geen ervaring met akkerbouw of het boerenleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!