Foto: Emma Wortelboer zwaait met harige zweepjes in transparant pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer heeft weer een heerlijk plaatje van zichzelf online gezet. En haar volgers smullen nu al van het mooie pakje.

De verassende zweepjes van Emma Wortelboer

Emma Wortelboer heeft wel wat met het aantrekken van bijzondere outfits. Dat zie je ook wel als je even op de Instagram pagina van de knappe presentatrice rondkijkt. Maar nu heeft ze toch wel weer een hele bijzondere look zichzelf aangemeten. Zo heeft ze een verrassend jurkje dat aan de onderkant een beetje op een Spaans danseressenjurkje lijkt. Van boven is het jurkje dan weer redelijk doorschijnend, wat je ook wel zou verwachten van Emma Wortelboer. Maar wat het meeste opvalt, dat is toch wel haar bijzondere vlechtjes. Deze heeft Emma speciaal ingedaan zodat ze er wild mee in het rond kan gaan zwaaien. En dat ziet er natuurlijk erg leuk en speels uit, maar het is ook een beetje gevaarlijk. De knappe dame maakt van haar kapsel twee gevaarlijke en harige zweepjes. Mensen moeten dus voortaan oppassen in de buurt van Emma Wortelboer.

Emma Wortelboer weet iedereen te verrassen met bijzondere jurk

Nu Emma zwanger is, hadden mensen niet verwacht dat de aantrekkelijke presentatrice nog zo veel zou verschijnen in van die verleidelijke pakjes. Maar niks blijkt minder waar. Emma is juist door de zwangerschap heen heel erg zichzelf gebleven. Ze zou zichzelf niet zijn als ze niet eventjes een mooi en spannend jurkje aan zou trekken. En dus weet Emma al haar volgers flink te verbazen met deze heerlijke outfit. En wat blijkt? Haar volgers zijn ook helemaal blij met dit heerlijke pakje. Dat heeft Emma maar weer goed uitgekozen.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer deelt toiletselfie terwijl ze hand in eigen broek steekt

Het kwam wel even als verrassing, de zwangerschap van Emma Wortelboer

Voor de meeste mensen kwam de zwangerschap van Emma Wortelboer wel een beetje uit het niets vallen. Ze had nog niets gedeeld over haar kinderwens en opeens was daar dan het hogere woord. Emma ziet er gelukkig wel nog steeds heel erg goed uit op haar foto’s. Ze is er als zwangere vrouw in ieder geval niet op achteruit gegaan. En dat is ook wel heel erg fijn voor de aantrekkelijke presentatrice. Dan kan ze gewoon blijven doen wat ze wil, zonder zich ergens zorgen over te maken.

Lees ook: Video: Emma Wortelboer pakt klein cadeautje uit en schudt met haar troeven

Emma Wortelboer weet volgers nog steeds te verleiden

De zeer aantrekkelijke Emma Wortelboer weet met haar prachtige outfit nog steeds haar volgers enorm te verleiden. De knappe presentatrice heeft daar ook niet zo heel veel voor nodig. Als Emma een pakje aan trekt wat ook maar een klein beetje verleidelijk is, dan zijn haar fans al door het dolle heen. Met haar mooie foto’s weet Emma Wortelboer al haar volgers weer achterover te blazen. Die genieten elke dag opnieuw van haar heerlijke foto’s. Emma vindt het zelf ook fijn om zich op deze manier te presenteren, dus het komt weer mooi uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!