Boer Richard geeft tijdens verhitte BZV-ontknoping toe aan ruil

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Richard geeft tijdens de laatste uren met zijn twee dames tijdens BZV ineens toe aan een ruil…

Boer Zoekt Vrouw wordt wel erg interessant

Het begint erg spannend te worden tijdens Boer Zoekt Vrouw want er zit een keuze moment aan te komen bij de boeren en boerinnen. Het is niet zomaar een keuze moment, maar de allerbelangrijkste. De boeren en boerinnen gaan namelijk kiezen met wie ze graag willen blijven en dus mee verder willen. Het is dit keer allemaal iets anders doordat de boeren door heel Europa zitten verspreid, dus dan is de keuze nog wat groter. Voor veel boeren is het namelijk ook belangrijk om te kijken welke vrouw of man daadwerkelijk naar het land waar ze wonen willen komen voor een lange rijd, of misschien wel voor altijd.

Dit zijn de twee blondines van boer Richard

Het gaat voor boer Richard in Slowakije ook een spannende keuze worden. Zo heeft de boer twee hele leuke blondines bij hem thuis op de akkerbouwboerderij. Beide dames laten merken dat ze Richard erg leuk vinden. Zo is er Marije, die ontzettend enthousiast is en al erg verliefd lijkt op Richard. Marije ziet zichzelf duidelijk al helemaal voor zich met Richard op de boerderij. De andere dame is Robin, ook een erg leuke dame die iets meer op haar eigen benen lijkt te staan dan Marijke. Dat maakt het tevens ook iets lastiger, want de blondine heeft al een aantal keer laten merken dat ze niet helemaal zeker weet of ze zomaar naar Slowakije kan komen en daar dan ook kan aarden. Wel lijkt ook Robin Richard erg leuk te vinden. Dus het wordt een lastige keuze.

Boer Richard geeft plots toe aan nodige ruil

Nu de laatste vierentwintig uur met boer Richard en zijn twee vrouwen zijn ingegaan is het tijd voor wat diepere vragen aan zijn dames. Hij moet nu namelijk toch echt tot een beslissing gaan komen over of Marijke of Robin mag blijven. Daarom gaan ze nog even een spannend kaartspelletje doen met iets diepere vragen. Eerst wordt er gevraagd of ze gaan voor schatje of stoertje als ze moeten kiezen, wat dat dan ook mag betekenen. Vervolgens is de vraag of ze hun partner een week zouden ruilen voor een miljoen euro. Hier zegt de spontane Marijke gelijk volmondig ”ja”. Vervolgens gaat ook boer Richard overstag en hij lacht ook hard dat hij het ook zou doen. Robin die geeft nog geen antwoord. Boer Richard vertelt dat hij toch wel meer gevoelens heeft voor de een dan voor de ander.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!