Video: Nieuwsgierige Boer Richard laat zijn dames tijdens Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De spanning loopt hoog op bij Boer Richard met zijn dames. Hij laat de dames alles onderspuiten tijdens Boer Zoekt Vrouw.

Het is voor boer Richard natuurlijk ook even wennen dat er ineens dames op zijn terrein rondlopen. Het is niet voor niets dat Richard zich heeft opgeven voor Boer Zoekt Vrouw, want zonder wat hulp wou het hem nog niet helemaal lukken. Het komt natuurlijk ook doordat Richard boer is in Slowakije. Hier heeft hij een akkerbouw bedrijf met heel veel grond. Heel mooi, maar ook erg afgelegen. Toch heeft dit de vrouwen er niet van weerhouden om te schrijven en zelfs naar Slowakije af te reizen.

Boer Richard laat zijn dames alles onderspuiten

Nu zijn er nog twee dames over in de strijd voor boer Richard en dat zijn Robin en Marijke  Nu weet Richard nog niet helemaal welke van de twee hij prettiger vindt om om zich heen te hebben. Hij zegt dat hij er nog geen zinnig woord over kan zeggen en dat het gewoon tijd nodig heeft. Het lijkt erop dat Richard beide dames een beetje uit probeert te testen om te zien voor wie hij meer voelt. Dat doet Richard onder andere door de dames met de hogedrukreiniger zijn wagens te laten schoonspuiten. Dit lijken de dames stiekem best leuk te vinden. Het lijkt er sowieso op dat zowel Robin als Marijke graag tijd doorbrengt met Richard dus dat wordt nog een lastige keuze voor de boer. Het is in ieder geval zeker dat het een blondine gaat worden.

Boer Richard laat zijn vrouwen onderspuiten

Boer Richard laat zijn dames weten dat hij graag knijpt

Het lijkt wel alsof boer Richard steeds meer van zichzelf durft prijs te geven naar mate hij langer met de dames is. Zo was Richard een beetje verlegen op het eerste oog, maar hij is nu helemaal de man des huizes. Zo is Robin eitjes aan het koken voor hem en Marijke en ze vraagt hoe hij de eieren graag eet. Voor Richard is het belangrijk dat het witte gedeelte maar hard is. Verder lijkt Richard niet veel af te weten van koken want hij maakt wat knullige opmerkingen. Zo voelt hij in brood of het hem lekker lijkt en maakt hij de opmerking dat hij graag in dingen knijpt. Toch maakt dit zijn twee blondines totaal niks uit, want beide dames hebben duidelijk gevoelens voor Richard. Al waren er bij Robin eerst wel wat meer twijfels, lijkt ze zich nu meer te ontspannend. Marijke vond het vanaf begin af aan al helemaal geweldig en heeft nog niks negatiefs gezegd over Richard of de boerderij.

Boer Richard stuurt één blondine genadeloos naar huis

Helaas moest Richard afscheid nemen van Marlies. Hoe het voor sommige boeren een hele lastige beslissing lijkt, leek Richard het wel te weten. Al was het vooral zijn gevoel waar hij ook op af gaat en dat gevoel was er niet voor Marijke. Helaas was Marijke wel helemaal ondersteboven van Richard en ging ze met veel tranen terug naar huis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.