Boer Haico (BZV) laat zwijmelende Ellen en Jasmijn flink zweten in hooiberg: ‘Heb ogen niet in broekzak zitten’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Haico laat weet precies waar zijn dames naar smachten nu de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw in zicht komt…

Boer Haico duikt de hooibalen in met Ellen en Jasmijn

Nu Boer Haico bij Boer Zoekt Vrouw nog maar twee dames tot zijn beschikking heeft, is het hoog tijd voor een ouderwetse test. Hij zet Jasmijn en Ellen flink aan het werk in de hooischuur! Jasmijn had duidelijk op een ander soort inspanning gehoopt tussen de strobalen, maar de blondine smachtte werkelijk naar een fysiek onderonsje met Haico en die krijgt ze nu! Jasmijn heeft nog niet veel tijd alleen met boer Haico doorgebracht en daar is duidelijk behoefte aan.

Jasmijn is de rustigste van de twee en trekt zich regelmatig een beetje terug. Wel vertelt Jasmijn aan Yvon Jaspers dat ze Haico erg leuk vindt en dat het een beetje voelt als thuiskomen. Helaas is ze ook erg vermoeid en heeft ze er moeite mee zichzelf te laten zien. Dat is natuurlijk niet erg handig als het gaat om een winnaarsrace. Haico laat Jasmijn even flink zweten door allemaal hooibalen te verplaatsen en op te stapelen. Tussen het hijgen en puffen door knoopt Jasmijn een gesprek aan met Haico terwijl Ellen commentaar geeft vanaf de zijlijn…

Bekijk hier de video.

Boer Haico hakt knoop door en stuurt blondine Wendy naar huis

Het was ook voor Boer Haico in Denemarken geen makkelijke beslissing om te kiezen wie van zijn drie dames naar huis moest. Nu is het ook wel een bijzondere situatie want boer Haico heeft nooit eerder een vriendin gehad, laat staan drie vrouwen die hem leuk vinden. Als Haico hier met Yvon Jaspers over praat voor het moeilijke keuze moment moet hij zelfs een beetje huilen. Zo dacht hij altijd dat hij geen aantrekkelijk persoon was en hij vindt het heel bijzonder om te merken dat deze dames dat wel vinden.

Dan moet hij kiezen en beslist hij dat blondine Wendy naar huis moet. Haico gunt haar absoluut het beste maar zegt dat haar levensstijl misschien niet helemaal bij hem past. Wendy had eerder al laten doorschemeren dat ze het gevoel had dat Haico de brunette Ellen ook leuker vond. Ellen en Wendy lijken echte vriendinnen te zijn geworden tijdens het BZV avontuur en omhelzen elkaar innig bij het afscheid.

Lees ook: Opvallende ‘juice’ over Yvon Jaspers: ‘Presentatrice misdraagt zich achter schermen bij Boer Zoekt Vrouw’

Boer Haico heeft zijn keuze nog niet gemaakt

Tijdens het gesprek van Jasmijn en boer Haico komt naar voren dat Jasmijn het gevoel heeft dat hij Ellen veel leuker vindt. Zo denkt ze dat de twee meer hebben om over te praten en het valt haar op dat ze elkaar veel aankijken. Uiteindelijk vertelt Jasmijn dit dus aan Haico en hij stelt haar gerust. Zo zegt Haico dat hij ook Jasmijn erg leuk vindt en zijn keuze is dus nog niet gemaakt. Het is onduidelijk of hij dit alleen zegt om haar gerust te stellen of dat het ook echt zo is.

Dan komt Ellen ook weer aanlopen en die klaagt dat ze zulke hoofdpijn heeft. Haico vraagt of het komt doordat haar hoofd overuren draait. Dan komt Ellen met een soort antwoord waarmee ze zegt dat ze het moeilijk vindt als ze mag uitslapen. Zo wou Haico de dames even rust gunnen, maar daar lijkt Ellen dus niet van gediend. Ze zegt liever Haico gelijk te zien in de ochtend en wat te doen te hebben. Zou Ellen stiekem hoofdpijn krijgen als ze Haico niet ziet? Dan is ze in ieder geval al wel erg verliefd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!