Betoverende Maxime Meiland laat temperaturen flink stijgen met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maxime Meiland deelt een prachtige foto waar haar volgers volledig van wegsmelten…

Maxime Meiland weet goed wat ze moet doen om de aandacht van haar fans te krijgen! Dat kunnen we in haar recente foto goed zien. Ze ziet er namelijk prachtig uit!

Maxime Meiland betovert iedereen met prachtige foto

Maxime Meiland, de prachtige influencer die bekend is van het programma Chateau Meiland, heeft het voor elkaar gekregen om al haar volgers helemaal verliefd te laten worden! Onderstaand plaatje is echt onweerstaanbaar en trekt onmiddellijk de aandacht van veel van haar fans, die niets anders kunnen dan positief reageren onder de foto. Natuurlijk weten haar fans allang dat ze een prachtige uitstraling heeft. Maar je hoort mensen minder vaak praten over haar lieve blauwe ogen die je nu juist erg goed aankijken. Ze weet echt als geen ander hoe je een geweldige foto moet maken en deelt graag alle kanten van zichzelf met haar fans. Hoe dan ook Maxime weet goed hoe ze indruk moet maken bij haar fans!

Maxime Meiland

Maxime Meiland is getrouwd met Leroy Molkenboer

De bekende influencer Maxime Meiland en de cameraman Leroy Molkenboer zijn nu al langer dan 1 jaar getrouwd! Ze hebben elkaar tijdens de opnames van Chateau Meiland leren kennen, toen is hij een van de cameramannen geweest bij het programma. Kort na de ontmoeting kregen ze dan ook een relatie met elkaar. Dat was in augustus van 2020, best lang geleden inmiddels! En een jaar later kregen de twee hun eerste dochtertje, Claire. Nu hebben ze alweer een tweede dochtertje erbij, Vivé! Het gezin is hartstikke gelukkig met zijn allen. We zien op de Instagram kanalen van Maxime en Leroy dan ook vaak foto’s met elkaar en met de twee dochtertjes. Dat vinden fans dan ook geweldig om te zien! We zien namelijk niet alleen de relatie groeien maar ook de twee kinderen van Maxime en Leroy!

Maxime Meiland met dochters en man

Maxime Meiland deelt enthousiasme over Chateau Meiland VIPS

Ja hoor; de Meilandjes scoren inmiddels goed met hun nieuwe programma Chateau Meiland VIPS. In het programma zullen elke keer twee BN’ers logeren. Maxime Meiland is ontzettend trots op haar nieuwe programma. Ze heeft ook een filmpje gemaakt waarin ze kort laat zien hoe het pand eruit ziet, het pand zit vol met schilderijen en ziet er erg chique en antiek uit! Ook vertelt ze de naam van de verblijfplaats: Code Rosé. Maxime heeft al veel met iedereen gedeeld en kan niet wachten om veel BN’ers te verwelkomen in Code Rosé!

Er zijn recent ook al 3 afleveringen online gekomen van het programma. Dit zijn BN’ers die tot nu toe bij het programma zijn geweest: Caroline van der Plas, John de Bever, Debbie de Jong, Patty Brard, Sylvia Geersen en Viktor Brand.

Wil je meer zien van Maxime Meiland? Volg haar dan op Instagram!

De blondine heeft nog veel meer mooie foto’s en video’s online staan op haar Instagram account. Neem dus zeker een kijkje voor alle mooie plaatjes van Maxime Meiland!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!