Foto: Maxime Meiland laat troeven bijna uit knellend shirtje knallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland weet wel hoe ze de aandacht van haar volgers moet pakken. Dat laat ze met deze Instastory nogmaals zien. Deze beelden mag je niet missen!

Maxime Meiland laat zichzelf zien in strak sportsetje

Maxime Meiland heeft een samenwerking met het merk Björn Borg. In haar instagramstory promoot ze de nieuwe lijn van het merk, dit doet ze dan dan ook vol blijdschap. Ze heeft voor deze promotie een mooie set uit de collectie uitgekozen. Dit setje laat weinig aan de verbeelding over voor haar volgers.

Lees ook: Foto: Beschonken Maxime Meiland gaat uit haar dak in ontzettend strak jurkje

Maxime Meiland laat prachtige troeven zien

Haar troeven blijven dan ook nog maar net in de strakke sportbeha zitten. Genieten! Dit soort beelden zullen goed vallen bij zowel haar mannelijke als vrouwelijke volgers. Naast dat de set weinig aan de verbeelding over laat is de set ook nog eens goed voor het milieu. De kleding in de collectie is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Lekker bezig! Naast kleding en heeft ze ook een weekendtas gekregen bij de collectie. Hier is ze dan ook weer laaiend enthousiast over.

 

Maxime Meiland geniet op verjaardag van haar moeder

Onlangs werd de moeder van Maxime Meiland 60. Dit moest door de Meilandjes dan ook groots gevierd worden. Ze vierden dit met een groot thema feest. Wat het thema was, bleef nog een raadsel voor Maximes volgers op Instagram. Haar volgers moeten raden aan de hand van de foto’s die ze plaatste wat het thema van het feest was. Of Maxime het daadwerkelijke thema nog bekend maakt weten we niet. Wel weten we dat Maxime voor het feest een prachtige bordeaux rode jurk had uitgekozen. Deze jurk sluit prachtig aan op haar figuur. Op de foto’s is te zien hoe ze met verschillende mensen aan het genieten is op het feestje. De knappe blondine weet met haar outfit weer goed iedereen te verwennen.
Maxime Meiland geniet op vakantie

Maxime Meiland deelt op haar Instagram beelden van haar vakantie. Op deze beelden is te zien hoe Maxim heerlijk aan het zwemmen is in een stuk water omringt met rotsen en een waterval. Deze omgeving levert dan ook prachtige beelden op van Maxime. Op de eerste foto is te zien hoe de blondine languit in het water ligt te genieten van de zon. Haar tweede foto is een foto waarbij ze glimlachend poseert bij de waterval. Op de Beelden heeft Maxime wel weer voor een lekkere opvallende kleur badpak gekozen. Met dit badpak zal Maxime ook op haar vakantie niet onopgemerkt door het leven gaan. Op basis van deze beelden zien we wel dat Maxime volop van haar vakantie aan het genieten is. Maxime haar volgers genieten optimaal van deze beelden. De reacties onder de foto staan vol met complimenten voor de blondine. Haar volgers vinden het prachtige foto’s van de tv-ster. Daarnaast vinden haar fans het fijn om te zien dat Maxime aan het genieten is op haar vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...