Maxime Meiland laat volgers schrikken na wéér een enorme metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft onlangs een nieuwe bril gekocht en die laat mensen toch wel flink in dubio zitten over haar look.

Blonde infuencer Maxime Meiland doet flinke ingrepen

De nieuwe bril van Maxime Meiland is natuurlijk niet het enige wat de blondine heeft laten aanpassen aan zichzelf. Ze heeft namelijk cosmetisch haar onderkin laten weghalen. Maxime voelde zich nogal onzeker over dat stukje huid en dus besloot ze om dat dan maar te laten weghalen. En het resultaat is op zich niet lelijk. Natuurlijk is het voor haar volgers even enorm wennen aan de nieuwe look van Maxime. En dat maakt de blondine ook niet makkelijker voor haar fans met de komst van haar nieuwe bril. De meningen over het nieuwe accessoir zijn nogal verdeeld als je de opmerkingen zo ziet. En dat is toch wel een beetje bijzonder. Normaal vindt iedereen in de comments de look van Maxime standaard geweldig. Bekijk in ieder geval haar nieuwste foto en oordeel vooral zelf wat je vindt van haar nieuwe look!

Maxime Meiland ziet er bijzonder goed uit

De blonde influencer is weer helemaal hersteld van haar eerdere ingreep. En dat is goed nieuws voor de fans van de blondine. Die begonnen zich namelijk al zorgen te maken of ze ooit nog een mooie foto van haar zouden zien. Maar gelukkig weet Maxime hen weer flink tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat haar fans helemaal in hun nopjes zijn met de foto’s van de blondine. Maxime Meiland weet inmiddels wel dat haar fans gelukkiger worden van haar mooie kiekjes. Ze kon het dan ook niet laten om hen te lang zonder mooie plaatjes te laten zitten. Het mode icoon kleedt zich op bovenstaande foto warmpjes voor de winter, maar laat nog steeds haar beste kanten zien.

De Meilandjes gaan op vakantie

Niet alleen Maxime Meiland, maar ook de rest van de familie was even een paar daagjes ertussen uit. En dat is ontzettend goed bevallen. De familie was even bijkomen in het mooie Londen. En daar konden ze goed hun slag slaan. De familie houdt natuurlijk enorm van shoppen. En in de Britse hoofdstad zit je daar wel goed voor. De Meilandjes hebben het zo te zien enorm naar hun zin. En geef ze eens ongelijk. De familie weet wel hoe ze zich moeten vermaken. Ze maken nog even een goede foto om het moment te herdenken.

Maxime Meiland ziet er ontzettend goed uit na ingreep

Meestal zien vrouwen er toch minder uit na een bepaalde ingreep, maar bij Maxime lijkt het nogal zijn werk te hebben gedaan. Het belangrijkste is dat Maxime er zelf blij mee is en dat lijkt absoluut zo te zien. De blondine kan niet wachten om zich aan de buitenwereld te tonen met haar nieuwe look. Nu zag Maxime er natuurlijk altijd al goed uit, dus haar volgers zijn blij dat de ingreep geen vervelende effecten heeft.

Wil je meer zien van Maxime Meiland? Volg haar op Instagram!

De blondine heeft nog veel meer mooie foto’s van zichzelf online staan op haar Instagram account. Als je dus meer wilt zien van deze leuke influencer, dan is dat absoluut de plek die je moet bezoeken. Je vindt haar Instagram pagina hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!