Angela Schijf krijgt complimenten voor afgekeurde pasfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela Schijf maakt zich klaar voor een nieuwe theatervoorstelling en heeft alvast een nieuwe pasfoto laten schieten. Maar volgens haar volgers op Instagram is er van alles mis met dit schitterende kiekje van Angela…

Angela Schijf levert een verkeerde pasfoto

Op Instagram deelt Angela Schijf een foto van zichzelf met al haar volgers. Ze schrijft erbij ‘Nieuwe pasfoto’. Ze lacht breed op de mooie foto maar volgers merken toch van alles op aan deze ‘pasfoto’. De foto zou namelijk helemaal niet geschikt zijn als echte pasfoto voor een reisdocument of identificatiekaart. De oren van Angela Schijf zijn namelijk helemaal niet zichtbaar, ze lacht voluit en de foto is niet recht van voren geschoten. De regels die hangen aan een goede pasfoto zijn streng, en volgers waarschuwen de actrice dat deze foto niet zal worden toegestaan. Dat de actrice waarschijnlijk niet letterlijk bedoelde dat ze het kiekje als officiële pasfoto ging gebruiken lijkt de fanatieke volgers niet uit te maken. Wie wél normaal kan doen ziet gelukkig dat het ook gewoon ’n prachtige, spontane foto is van Angela!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angela Schijf (@angelaschijfofficial)

Ondanks alle minpunten vinden volgers Angela Schijf toch prachtig

Naast al deze kritieken en waarschuwingen zijn de reagerende volgers het wel met elkaar eens over de rest: het is een erg leuke foto van Angela Schijf. Zo reageert Chantal Janzen met hartjesogen, en schrijft een Flikken Maastricht-fan ‘Wat een mooie foto!’ en komen de woorden ‘wat een mooie vrouw’ ook veel voorbij. De actrice lijkt inmiddels klaar met opnames voor haar vaste rol in de politieserie, dus komt er tijd vrij voor haar andere passie, theater. Voor haar nieuwste rol op de planken kan ze in het verre zuiden blijven, aangezien het gaat om een musical die alleen in Maastricht te zien is!

Lees ook: Hoe is het nu met actrice Angela Schijf?

Een nieuw avontuur in nieuwe theatervoorstelling voor Angela Schijf

De echte reden achter de gedeelde pasfoto van Angela Schijf met haar volgers is eigenlijk anders dan wat er door velen gedacht wordt. De foto is helemaal niet bedoeld voor een nieuw officieel document, maar voor een nieuwe theatervoorstelling. Het woord ‘pasfoto’ zet mensen dus een beetje op het verkeerde been, maar gelukkig mag Angela dus gewoon nog lachen op deze foto. De musical waar Angela Schijf in gaat spelen heet Dagboek van een Herdershond en speelt zich af in Maastricht. Dat is voor Angela Schijf natuurlijk bekend terrein, aangezien zij hier veel gespeeld heeft voor de politieserie Flikken MaastrichtDe nieuwe theatervoorstelling is in mei en juni te zien in de Limburgse stad en Angela Schijf laat via haar Instagram stories weten dat ze terug van weggeweest is en helemaal klaar is voor dit nieuwe avontuur.

Angela Schijf in de rol van Engelbewaarder in theatervoorstelling

Dat Angela Schijf kan acteren wisten we natuurlijk allang. Nu schittert ze dus in het voorjaar op het musical podium van Dagboek van een Herdershond. Deze theatervoorstelling, gemaakt door Albert Verlinde Producties, is voortgekomen uit een televisieserie die nu tot leven komt in een pop-up theater. Op de website van de spektakelmusical valt te lezen dat het zal gaan over een gelovige gemeenschap in Geleen. In dit kleine Limburgse landbouwdorpje komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan door de opkomst van steenkolenmijnen. Erik Odekerke treedt als hoofdrolspeler toe tot dit katholieke drop en hij probeert zich hier staande te houden. Ondanks zijn goede bedoelingen krijgt hij veel mensen tegen zich. Angela Schijf zal de rol van Engelbewaarder spelen in dit toneelstuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!