Flikken Maastricht

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Flikken Maastricht

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht is één van de bekendste Nederlandse series op televisie. Het is een serie die wordt uitgezonden door AVROTROS op NPO 1. In de serie volgen we vijf mensen van de politie. Twee rechercheurs, twee agenten in uniform en één hoofdagent. De rechercheurs behandelen levensgevaarlijke zaken vol spanning. De agenten in uniform maken meer dagelijkse zaken mee. Zo zie je als kijker beide kanten van het politiewerk. De serie is al sinds 2007 te zien op televisie. De serie is gebaseerd op de Vlaamse serie Flikken, die zich afspeelt in Gent. Er is ook een spin-off van Flikken Maastricht, waarbij Rotterdam centraal staat. 

Flikken Maastricht cast en personages

De hoofdpersonages zijn de rechercheurs en de agenten in uniform. Floris wolfs is één van de rechercheurs. Hij heeft een turbulent liefdes- en privéleven gehad wat er uiteindelijk tot leidt dat hij naar Maastricht wordt overgeplaatst. De rol van Floris Wolfs wordt gespeeld door Victor Reinier. Wolfs wordt vergezeld door Eva van Dongen. De twee vormen het recherche-duo. Van Dongen was al rechercheur voordat Wolfs bij de politie Maastricht kwam werken. Eva is een ambitieuze, harde werker die ook wel eens overmoedig en overenthousiast is. Dit brengt haar regelmatig in de problemen tijdens hun missies. Angela Schijf speelt het personage Eva van Dongen. Romeo Sanders is een agent die tijdens de serie promotie maakt tot hoofdagent. Hij is ontzettend ambitieus en hoopt op een dag recherche te worden. Sergio Ijssel speelt Romeo. Samen met de veel kalmere Marion Dreesen patrouilleert hij in de eerste seizoenen in de regio. Later werd Marion brigadier en wijkagent. Marion wordt vertolkt door Oda Spelbos.

Flikken Gent is de voorloper van Flikken Maastricht

Voordat ‘Flikken Maastricht’ in Nederland te zien was, keken veel mensen naar ‘Flikken Gent’. Er zijn echter wel verschillen tussen de Nederlandse en de Belgische versie van ‘Flikken’. In de serie ‘Flikken Gent’ ligt de nadruk niet alleen op enkele rechercheurs en politieagenten, zoals bij ‘Flikken Maastricht’, maar staat het volledige lokale politieteam centraal. Daarnaast heeft de serie natuurlijk een ander achtergronddecor

Flikken Maastricht Instagram, Twitter en podcast

Echte fans van Flikken Maastricht willen natuurlijk altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de agenten en rechercheurs. Gelukkig kan dat tegenwoordig op enorm veel verschillende manieren. Net als alle grote shows tegenwoordig, is ook Flikken Maastricht ontzettend actief op sociale media. Door de accounts rondom de serie te volgen, mis je helemaal niks van je favoriete politiemensen. Op Instagram is de show te vinden onder @flikkenmaastricht.at en op Twitter via @flikkenmstr. Naast de gewone socials, heeft Flikken Maastricht ook een eigen podcast. Deze is te vinden op hun website. Door de sociale media in de gaten te houden en de podcast te luisteren weet je alles wat mogelijk is over Flikken Maastricht. Niks ontgaat de echte fan.

Nieuws

Lenige Angela Schijf gaat diep door haar knieën tijdens opnames Flikken Maastricht

Blijkbaar is actrice Angela Schijf nog hartstikke fit en lenig. In de nieuwste beelden van het aankomende seizoen Flikken Maastricht laat de brunette zien wat ze allemaal in huis heeft..

Foto: Actrice Angela Schijf laat zich keihard beetnemen door enorme hond

Ieder persoon verwerkt verdriet weer anders. Actrice Angela Schijf vindt haar de beste troost bij haar eigen viervoeter. 

Angela Schijf deelt zeldzame foto uit GTST-tijd

Natuurlijk kent iedereen Angela Schijf van haar rol als politievrouw Eva in Flikken Maastricht. Maar, de actrice heeft ooit ook meegedaan aan de soapserie GTST. De knappe actrice deelt een zeldzame foto van deze tijd. Angela Schijf was hier eigenlijk nog maar een jong meisje!

Angela Schijf verbaast iedereen met strakke jurk op Musical Awards

Angela Schijf mocht zich eindelijk weer eens helemaal optutten voor een award uitreiking. De Flikken Maastricht actrice koos dit keer niet voor een jeans en trui. Angela Schijf verscheen op de rode loper in een erg strakke jurk die niks aan de verbeelding overlaat... 

Hoe is het nu met actrice Angela Schijf?

Waar is Angela Schijf gebleven? Zit er een GTST-comeback aan te komen? Hier is de actrice op dit moment mee bezig...

Battle of the Babes: Angela Schijf v.s. Birgit Schuurman

Welk Meisje van Plezier gaat er met de winst vandoor?

Pip Pellens, Quinty Trustfull & meer Hot Topics

Echt speciaal voelt het voor de thuiswerker niet meer, maar het is weekend! En dat vieren we met de Heetste Topics van vandaag.

‘Soapsloerie’ Bo Maerten duikt op…

Door welke mannelijke soaphanden laat dit kunstwerkje zich nu weer grondig 'taxeren'?

Profiel

Eerste uitzending: 2007 
Gebaseerd op: Flikken (Belgische serie)
Hoofdrollen: Angela Schijf, Victor Reinier, Sergio Romero Ijssel en Oda Spelbos
Zender: NPO 1 

Foto's