Angela Groothuizen stort hart uit bij Özcan Akyol: “Dat heb ik nog nooit gehad”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela Groothuizen heeft even flink haar hart gelucht bij Özcan Akyol. En dat leverde een bijzonder filmpje op. 

In De Geknipte Gast geeft Angela Groothuizen zich helemaal

Het programma De Geknipte Gast van Özcan Akyol is een prima stukje entertainment als je houdt van een beetje diepgang op je televisie. Angela Groothuizen is te gast en begint daar uitgebreid te vertellen over haar ouders. Zeker na de dood van haar moeder nam Angela het best wel hoog op. Dat merk je ook wel aan hoe ze vertelt. Angela Groothuizen legt uit dat ze na de dood van haar moeder opeens last had van faalangst. En daar had ze voorheen echt nooit last van. Dat zorgde toch wel dat ze even anders naar het podium ging kijken. In een openhartig gesprek zet ze alles nog even op een rijtje. En dat zag er ongeveer zo uit.

Lees ook: Sociale Schoonheden met o.a. Suzanne Schulting en Angela Groothuizen
Angela Groothuizen tegenwoordig niet meer zo vaak op televisie

Je herkent Angela Groothuizen misschien nog wel van vroeger. De zangeres had een ontzettend bloeiende carriere in Nederland. Maar toen haar optredens een beetje terugliepen kon je haar voornamelijk nog zien op televisie. En daar was ze veelal aanwezig als coach of jurylid. Angela deed verschillende talentenshows op tv en wist daarmee echt wel naam voor zichzelf te maken. Mensen kende Angela als hard, maar wel rechtvaardig en eerlijk. Maar de laatste tijd zie je haar toch wel een stukje minder op televisie. Daarom is haar bezoek aan De Geknipte Gast ook wel weer even welkom. Angela Groothuizen laat zien dat ze zeker nog niet klaar is met televisie. Misschien wordt het dan toch weer tijd om Angela een eigen televisieprogramma te geven. Ze heeft de televisiewereld duidelijk nog niet uitgespeeld. Het is dus hoog tijd voor een nieuwe show met Angela!
Op haar leeftijd ziet Angela Groothuizen er nog steeds geweldig uit

De zangeres draait natuurlijk al weer even mee in de mediawereld. Met haar ruime ervaring en geweldige persoonlijkheid is Angela overal welkom. Ze mag misschien niet meer de jongste zijn, toch ziet Angela Groothuizen er nog geweldig uit. Neem maar een kijkje naar alle foto’s die ze plaatst op Instagram. Daar kan je pas echt nog goed zien dat Angela er nog perfect uit ziet. De knappe zangeres weet nog elke dag haar volgers versteld doen staan met haar knappe uiterlijk. Angela Groothuizen vindt ouder worden ook helemaal niet zo erg. Ze zit er in ieder geval niet over in. Angela leert elke dag nieuwe dingen over zichzelf en daar is ze in ieder geval erg blij mee. Haar volgers weet ze ook flink te vermaken. Met haar foto’s geeft Angela haar fans een heerlijk inkijkje in haar leven. En die smullen daar natuurlijk enorm van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!