André Hazes zonder Band ook ‘avond van je leven’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is André Hazes gelukt. De volkszanger in tijdelijke ruste heeft de microfoon ingeruild voor zijn smartphone. Er is op dit moment weinig dat de 26-jarige Amsterdammer niet aan de buitenwereld laat zien. Op die manier bezorgt André Hazes je ook zonder band de avond van je leven. 

Zelfs áls André Hazes kon optreden, dan was dit in verhouding nog steeds een rustige tijd voor hem geweest. Nu zit-ie zonder zorgen op de bank, maar dat was kort geleden wel anders. Je moest de afgelopen maanden bijna wegduiken voor nieuws over het liefdesleven van de jonge volkszanger.

Nu alle bewijzen van de relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland alleen nog in ons geheugen gegrift staan en André weer hokt met Monique Westenberg, lijkt er geen wolk aan de lucht boven de villa in Berkel en Rodenrijs.

Lees ook: Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

André Hazes zonder Band

Hoewel André gezelschap heeft van Monique Westenberg en André Hazes Junior Junior, moet hij wel een groot deel van zijn leven missen. Zijn band kon hij namelijk niet huisvesten onder zijn villa-dak. In een normale werkweek ziet hij die mensen meer dan zijn eigen gezin.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Samen met zijn band reist André het hele land af om de meest afgelegen voetbalkantines om te toveren tot een feestpaleis. Bij gebrek aan die plek op zijn feesttroon, probeert André tegenwoordig zijn Instagram-volgers te vermaken met entertainment vanaf de porseleinen pot.

Lees ook: Monique Westenberg is een ‘hele meneer’

Arme Monique Westenberg

Na een grote boodschap laat André zijn zoontje wc-papier voor hem halen. Als dank krijgt André Junior Junior letterlijk de spreekwoordelijke stank. Het lijkt er namelijk op dat papa André zijn eigen kak aan zijn zoontje afsmeert. Later blijkt dat dit niet zo is, maar dat mag de pret in Huize Hazes niet drukken.

Die arme Monique Westenberg zal nu waarschijnlijk niet kunnen wachten totdat ze weer alleen op de bank zit. Tot die tijd kun je nog steeds, zelfs als je geen zin in Nederlandstalige muziek hebt, bij André terecht voor de ‘avond van je leven’. Maak gewoon een paar minuten van je dag vrij om de avonturen van André Hazes te bekijken. Verstand op nul: leef je leven alsof de morgen niet bestaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten