Maan de Steenwinkel geeft voorbeeld aan Dua Lipa

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu het voor artiesten bijna onmogelijk is om met hun producers en bandleden de studio in te duiken, wordt nieuw materiaal maken lastig. Maar wie wat bewaart, die heeft wat. Op die manier kon Maan de Steenwinkel tonen dat Nederlandse zuinigheid loont in schrale tijden. Ze had namelijk nog een uitermate geschikt rood wijntje liggen voor tijden als deze. Wereldster Dua Lipa volgde niet veel later het voorbeeld van haar grootste fan, maar op iets grotere schaal.

maan de Steenwinkel was al fan van Dua Lipa voordat de Britse zangeres de wereldartiest werd die ze nu is. Wat Dua heeft, dat wil Maan ook. Carrière, kledingstijl, stemgebruik, veelzijdigheid – de Nederlandse artiest laat zich graag inspireren door haar grote idool. Afgelopen week was Maan Dua echter een piepklein stapje, of eigenlijk slokje, voor.

Rode Wijn

Want vlak voor Dua Lipa haar nieuwe album lanceerde kwam Maan met haar spiksplinternieuwe single Rode Wijn! Voor het nummer vormt ze een gelegenheidsduo met rapper Kraantje Pappie. Soms moet je wachten, net als bij rode wijn, want dan wordt het beter – dat is de les die Maantje Pappie ons probeert te leren. Een beter moment om dit muzikale flesje open te trekken is er niet.

Want wachten zullen we (thanks corona), en dat doen we uiteraard het liefst met een goed glas wijn erbij. De rode outfits, waarmee Maan vóór de release al zat te teasen op Instagram, doen de clip en daarmee ook de afdronk ten goede.

Dua zet fles aan haar Lipa

Over wachten tot het goede moment gesproken. Als Maans nieuwe nummer één perfect ‘alleen in noodgevallen openen’-flesje was, hoe moeten we het volledige nieuwe album van Dua Lipa, dat een paar daagjes later uitkwam, dan noemen? Een hele wijnkelder?

Dankbaar dronk Dua Maans aperitiefje leeg, waarna ze haar eigen magnumfles op tafel zette: Future Nostalgia. En die scoort natuurlijk als een malle. Vrolijke popsongs doen het goed in tijden als deze. Toch hopen we dat iedereen, terwijl ze dronken in isolatie van Dua’s deuntjes genieten, die bescheiden maar zeer welkome toost van ‘onze’ Maan niet vergeten. Zij was namelijk de eerste die haar noodvoorraad met ons deelde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!