Maan de Steenwinkel geeft voorbeeld aan Dua Lipa

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu het voor artiesten bijna onmogelijk is om met hun producers en bandleden de studio in te duiken, wordt nieuw materiaal maken lastig. Maar wie wat bewaart, die heeft wat. Op die manier kon Maan de Steenwinkel tonen dat Nederlandse zuinigheid loont in schrale tijden. Ze had namelijk nog een uitermate geschikt rood wijntje liggen voor tijden als deze. Wereldster Dua Lipa volgde niet veel later het voorbeeld van haar grootste fan, maar op iets grotere schaal.

maan de Steenwinkel was al fan van Dua Lipa voordat de Britse zangeres de wereldartiest werd die ze nu is. Wat Dua heeft, dat wil Maan ook. Carrière, kledingstijl, stemgebruik, veelzijdigheid – de Nederlandse artiest laat zich graag inspireren door haar grote idool. Afgelopen week was Maan Dua echter een piepklein stapje, of eigenlijk slokje, voor.

Rode Wijn

Want vlak voor Dua Lipa haar nieuwe album lanceerde kwam Maan met haar spiksplinternieuwe single Rode Wijn! Voor het nummer vormt ze een gelegenheidsduo met rapper Kraantje Pappie. Soms moet je wachten, net als bij rode wijn, want dan wordt het beter – dat is de les die Maantje Pappie ons probeert te leren. Een beter moment om dit muzikale flesje open te trekken is er niet.

Want wachten zullen we (thanks corona), en dat doen we uiteraard het liefst met een goed glas wijn erbij. De rode outfits, waarmee Maan vóór de release al zat te teasen op Instagram, doen de clip en daarmee ook de afdronk ten goede.

Dua zet fles aan haar Lipa

Over wachten tot het goede moment gesproken. Als Maans nieuwe nummer één perfect ‘alleen in noodgevallen openen’-flesje was, hoe moeten we het volledige nieuwe album van Dua Lipa, dat een paar daagjes later uitkwam, dan noemen? Een hele wijnkelder?

Dankbaar dronk Dua Maans aperitiefje leeg, waarna ze haar eigen magnumfles op tafel zette: Future Nostalgia. En die scoort natuurlijk als een malle. Vrolijke popsongs doen het goed in tijden als deze. Toch hopen we dat iedereen, terwijl ze dronken in isolatie van Dua’s deuntjes genieten, die bescheiden maar zeer welkome toost van ‘onze’ Maan niet vergeten. Zij was namelijk de eerste die haar noodvoorraad met ons deelde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?