Maan de Steenwinkel geeft voorbeeld aan Dua Lipa

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu het voor artiesten bijna onmogelijk is om met hun producers en bandleden de studio in te duiken, wordt nieuw materiaal maken lastig. Maar wie wat bewaart, die heeft wat. Op die manier kon Maan de Steenwinkel tonen dat Nederlandse zuinigheid loont in schrale tijden. Ze had namelijk nog een uitermate geschikt rood wijntje liggen voor tijden als deze. Wereldster Dua Lipa volgde niet veel later het voorbeeld van haar grootste fan, maar op iets grotere schaal.

maan de Steenwinkel was al fan van Dua Lipa voordat de Britse zangeres de wereldartiest werd die ze nu is. Wat Dua heeft, dat wil Maan ook. Carrière, kledingstijl, stemgebruik, veelzijdigheid – de Nederlandse artiest laat zich graag inspireren door haar grote idool. Afgelopen week was Maan Dua echter een piepklein stapje, of eigenlijk slokje, voor.

Rode Wijn

Want vlak voor Dua Lipa haar nieuwe album lanceerde kwam Maan met haar spiksplinternieuwe single Rode Wijn! Voor het nummer vormt ze een gelegenheidsduo met rapper Kraantje Pappie. Soms moet je wachten, net als bij rode wijn, want dan wordt het beter – dat is de les die Maantje Pappie ons probeert te leren. Een beter moment om dit muzikale flesje open te trekken is er niet.

Want wachten zullen we (thanks corona), en dat doen we uiteraard het liefst met een goed glas wijn erbij. De rode outfits, waarmee Maan vóór de release al zat te teasen op Instagram, doen de clip en daarmee ook de afdronk ten goede.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Dua zet fles aan haar Lipa

Over wachten tot het goede moment gesproken. Als Maans nieuwe nummer één perfect ‘alleen in noodgevallen openen’-flesje was, hoe moeten we het volledige nieuwe album van Dua Lipa, dat een paar daagjes later uitkwam, dan noemen? Een hele wijnkelder?

Dankbaar dronk Dua Maans aperitiefje leeg, waarna ze haar eigen magnumfles op tafel zette: Future Nostalgia. En die scoort natuurlijk als een malle. Vrolijke popsongs doen het goed in tijden als deze. Toch hopen we dat iedereen, terwijl ze dronken in isolatie van Dua’s deuntjes genieten, die bescheiden maar zeer welkome toost van ‘onze’ Maan niet vergeten. Zij was namelijk de eerste die haar noodvoorraad met ons deelde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.