Amber Brantsen wordt omsingeld door vreemde mannen bij eerste uitzending Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is de nieuwe presentatrice van de F1-show op Viaplay. De voormalig NOS-nieuwslezer wordt tijdens haar eerste klus meteen omsingeld door een stel mannen met een race-verleden. Spannende tijden voor Amber dus!

Sinds haar verhuizing van de NOS naar nieuwe zender Viaplay heeft Amber Brantsen een hoop nieuwe dingen moeten leren. Ineens hoeft ze geen wereldrampen meer te bespreken, maar moet ze het over de Formule 1 hebben. Dat doet ze niet alleen in het Nederlands, aangezien veel van haar gasten een internationaal profiel hebben. Da’s flink aanpoten dus voor Amber. Zeker gezien ze nu steeds met een stel vreemde mannen moet optrekken!

Amber Brantsen in eerste uitzending Viaplay

Viaplay is een nieuwe betaalde sportzender die onder meer Formule 1 live gaat uitzenden  in Nederland. De 32-jarige Amber Brantsen is dus de gelukkige die de F1-show mag presenteren. Ze heeft nog meer geluk, want ze kan allerlei helden en legendes gaan ontmoeten. Amber valt met haar jeugdige uitstraling wel flink op tussen al die oude heren. Het aanbod van Viaplay was voldoende om Amber om over de streep te trekken. Dat is logisch, aangezien Amber groot fan is van de hoogste klasse in deze tak van de racesport. Het was dus een droom voor haar om betaald te krijgen voor het praten over de F1. Zou Viaplay haar gezegd hebben dat ze vooral met oude kerels zou gaan werken? Of heeft de 32-jarige presentatrice zich dit later pas gerealiseerd? In haar nieuwste Instagram post lijkt de presentatrice geen problemen te hebben om zich staande te houden. Met haar jonge karakter weet weet ze vast wel de soms wat roestige types uit de F1-wereld aan te spreken.

Waar Amber haar F1-kennis vandaan haalt

Als kersverse presentatrice van een auto-programma moet je wel enige kennis hebben. Vooral tussen de jarenlange ervaring van gesprekspartners als David Coulthard en Mika Häkkinen, zal de relatief onervaren Amber zich flink hebben moeten bijspijkeren. Gelukkig voor Amber kan ze nu juist gebruikmaken van alle kennis die de heren bezitten. Bovendien kennen we haar ook al van de NOS Formule 1-podcast. Hier was ze sinds 2019 wekelijks bezig haar racekennis op te voeren. Dat deed ze toen met Jan Lammers en journalist Louis Dekker. Beiden trouwens ook niet de jongste meer. Ervaring met oudere heren bezit de podcaster dus al genoeg.

Mist Amber Brantsen de NOS niet?

Amber heeft het op haar nieuwe plek, tussen allemaal F1-liefhebbers, in ieder geval een stuk gezelliger dan bij de NOS. Daar zat ze helemaal in haar uppie achter de desk van het Journaal. Blijkbaar had Amber behoefte aan gezelschap en is ze helemaal tevreden met de legendes waar ze nu tussen zit. Commentaar geven op sportwedstrijden en nog even nababbelen is natuurlijk ook gewoon een stukje gezelliger dan de harde realiteit van het (wereld)nieuws. Zich volledig onderdompelen in een mannenwereld kwam dus als geroepen voor Amber. We kijken uit naar de start van het raceseizoen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!