Foto: Thijs Boermans slaat na Expeditie Robinson-scharrel wéér beeldschone bekende vrouw aan de haak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson staat een beetje bekend als hét programma waar bekende Nederlanders nieuwe scharrels vinden. Toch laat Thijs Boermans zijn avontuurtjes daar achter zich, maar ver hoeft hij niet te zoeken iets nieuws…

Thijs Boermans bezig met Rose Bertram of Anna Nooshin?

Thijs Boermans en Rose Bertram waren deelnemers aan het seizoen van Expeditie Robinson van dit jaar. Op beide Instagram pagina’s zijn foto’s te zien van het grote avontuur. Er blijkt toch iets gaande geweest te zijn tussen die twee, want op de Instagram foto van Expeditie van Rose heeft iemand gereageerd met: “Expeditie Thijs”. Op de Instagram post van Thijs heeft iemand gereageerd met: “Eerst Rose Bertram, nu Anna. Gaat goed hè?” Op Juicechannel vinden we het antwoord op de vraag in deze titel. Het Instagram account doet een vragenrondje en iemand wil weten hoe het zit met Thijs Boermans en Rose Bertram. Juicechannel laat weten dat Thijs bezig is geweest met Rose tijdens hun gezamenlijke avontuur bij Expeditie Robinson, maar dat heeft Thijs achter zich gelaten. Hij lijkt zich nu te focussen op Anna Nooshin. Laten we hopen dat dat goed gaat!

Anna Nooshin deelt grote liefde met Instagram volgers

De beeldschone Anna Nooshin is heerlijk actief op haar sociale media. Dat mag ook wel als je zo populair bent, natuurlijk. Ze plaatst regelmatig prachtige foto’s van zichzelf in schitterende outfits. Ze is dan ook gek op mode. Deze keer plaatste ze een video van zichzelf samen met één van haar grote liefdes: haar beste vriend Koen Pieter van Dijk. Ze filmen zichzelf terwijl Koen Pieter zijn outfit laat zien aan de camera. Hij doet even een klein catwalk loopje terwijl Anna de camera goed zet. Eenmaal bij de camera aangekomen pakt hij Anna stevig vast en geeft hij haar een dikke kus op haar wang. Anna gilt van schrik en plezier. Ze zet een paar stappen naar achter en laat ook haar outfit aan de camera zien. Ze loopt richting de camera en Koen Pieter stapt weer in beeld, hij doet een pose en dan zien we Anna vanachter de camera richting Koen Pieter rennen en in zijn armen springen. Wat een ontzettend leuke vriendschap hebben deze twee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin zegt heel veel lieve woordjes

Kort geleden was de moeder van Anna Nooshin jarig. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven op de Instagram van Anna. Ze is gek op haar moeder en dat is duidelijk! In een korte video die ze plaatst op haar sociale media vertelt ze: “Gefeliciteerd mijn koningin! Ik hoop dat ik de wereld kan afreizen met jou in dit leven en elk leven hierna. Jij bent alles, mama.” In de video doet Anna een pose voor de camera terwijl haar moeder haar stevig omarmt. Het is hartverwarmend om te zien, Anna. Ga zo door!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.