Rose Bertram

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Rose Bertram

Model Rose Bertram

Rose Bertram is een Belgisch model uit Kortrijk. Ze is geboren in 1994 en groeide op in Deinze, dicht bij Gent. Al op jonge leeftijd schreef haar moeder haar in bij een modellenbureau. Op haar 16e werd ze daadwerkelijk gecast. Tijdens haar eerste shoot trok ze op positieve wijze de aandacht van een bekende fashion fotograaf. Dit was de start van haar succesvolle carrière. Ze heeft daarna model gestaan in campagnes van H&M, L’Oréal, Hunkemöller en nog veel meer bekende merken. Toen ze 18 was verhuisde ze naar de Verenidgde Staten, waar ze met een nieuw bureau een contract sloot.

Rose Bertram afkomst en familie

Rose Bertram heeft een zeer interessante afkomst. Waar veel van ons slechts één nationaliteit hebben, is het bij Rose haast teveel om op te noemen. De vader van Rose Bertram, Dave Bertram, is een Belg van Schotse afkomst, terwijl haar moeder Portugees-Angolees is van Senegalese afkomst. Al deze nationaliteiten mixen blijkbaar perfect, ze leidden immers tot Rose Bertram.

Rose Bertram, Gregory van der Wiel en kinderen

Toen Rose Bertram 17 was, ontmoette ze Gregory van der Wiel. Ze ging bij hem wonen in Parijs, waar hij voetbalde voor Paris Saint-Germain. Vanwege de voetbalcarrière van Gregory woonden ze op veel verschillende plekken. In 2016 ging hij voor Galatasaray spelen en verhuisden ze naar Istanbul. Na ook nog in Toronto gespeeld te hebben eindigde hij zijn carrière en keerde het stel terug naar Nederland. Ondertussen was in Toronto hun dochtertje Naleya geboren. In 2021 kreeg het stel nog een dochtertje, Zaylee. In 2022 ging het stel na 8 jaar uit elkaar.

Rose Bertram huis

Momenteel woont Rose Bertram in een appartement in Résidence L’Étoile, een Amsterdams complex. Het appartementencomplex biedt diverse faciliteiten aan voor haar bewoners. Zo heeft het een eigen fitnesscentrum, wellnesscentrum en restaurant.

Rose Bertram relatie Mbappé en avontuur Thijs Boermans in Expeditie Robinson

Na haar breuk met Gregory van der Wiel houdt Rose Bertram er een opvallend turbulent liefdesleven op na. Nog voordat bekend was dat Gregory en Rose uit elkaar waren, doken er al geruchten op over een wilde nacht tussen Rose Bertram en Thijs Boermans. Dit zou zijn gebeurd tijdens hun deelname aan het programma Expeditie Robinson. Het voorval zorgde voor veel ophef, ook binnen het programma. Rose en Thijs hebben de roddels nooit bevestigd tegenover de media, maar over het algemeen wordt aangenomen dat het wel gebeurd is. Het bleef daarna niet lang stil rond het Belgische model. Ze begon namelijk al snel te daten met internationale superster Kylian Mbappé. De voetballer, die als een van de meest getalenteerde ter wereld wordt gezien, liet Rose Bertram regelmatig overkomen naar Parijs in zijn privéjets.

Nieuws

Foto: Model Rose Bertram ziet haar eigen ‘vriendinnen’ bijna uit haar losse jurkje vallen

De aantrekkelijke Rose Bertram weet een wel heel erg spannende video te maken voor haar volgers. Dit moet je gezien hebben!

Video: Model Rose Bertram laat zich vanuit alle hoeken begluren in extreem jurkje

De knappe blondine heeft een prachtig nieuwe reeks video's gedeeld met haar volgers. En die worden daar helemaal blij van. 

Foto: Rose Bertram maakt je warm met strandkiekje in strak setje

Model Rose Bertram verwend haar volgers enorm met een foto dat ze er goed bij ligt op het strand..

Video: Model Rose Bertram kan haar voorgevel nauwelijks verbergen met mini-topje

Rose Bertram heeft een nieuw filmpje online gezet en die is natuurlijk weer extreem genieten. De prachtige blondine maakt er een feestje van.

Foto: Anna Nooshin zet haar jurkje onder enorme druk met nieuwe rondingen

Anna Nooshin doet haar volgers wel vaker versteld staan met onthullende plaatjes, maar van dit jurkje valt je mond echt open! 

Video: Rose Bertram laat haar geweldige lijf zien in aan flarden gescheurd jurkje

Dat Rose Bertram een spectaculair figuur heeft is onderhand bekend, maar deze keer krijgen we echt alle details te zien! 

Foto: Rose Bertram dreigt haar zwemtopje te verliezen

Het super knappe model Rose Bertram is bezig met het maken van een heerlijke foto, maar dan verliest ze bijna de controle over haar magistrale topje.

Foto: Feestende Rose Bertram prikt door haar topje heen

De aantrekkelijke Rose Bertram had een hele wilde avond, waar natuurlijk een bijzonder mooi pakje bij hoorde. 
Rose Bertram

Profiel

Geboortedatum: 26 oktober 1994 Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboren: Kortrijk, België
Lengte: 1,70 meter
Gewicht: 63 kilo
Relatie: Nee
Kinderen: Naleya Rose en Zaylee Rose Beroep: Model
Instagram: Rose gebruikt Instagram onder de naam @rose_bertram

Foto's

Rose Bertram
Rose Bertram