Rose Bertram

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Rose Bertram

Model Rose Bertram

Rose Bertram is een Belgisch model uit Kortrijk. Ze is geboren in 1994 en groeide op in Deinze, dicht bij Gent. Al op jonge leeftijd schreef haar moeder haar in bij een modellenbureau. Op haar 16e werd ze daadwerkelijk gecast. Tijdens haar eerste shoot trok ze op positieve wijze de aandacht van een bekende fashion fotograaf. Dit was de start van haar succesvolle carrière. Ze heeft daarna model gestaan in campagnes van H&M, L’Oréal, Hunkemöller en nog veel meer bekende merken. Toen ze 18 was verhuisde ze naar de Verenidgde Staten, waar ze met een nieuw bureau een contract sloot.

Rose Bertram afkomst en familie

Rose Bertram heeft een zeer interessante afkomst. Waar veel van ons slechts één nationaliteit hebben, is het bij Rose haast teveel om op te noemen. De vader van Rose Bertram is een Belg van Schotse afkomst, terwijl haar moeder Portugees-Angolees is van Senegalese afkomst. Al deze nationaliteiten mixen blijkbaar perfect, ze leidden immers tot Rose Bertram.

Rose Bertram, Gregory van der Wiel en kinderen

Toen Rose Bertram 17 was, ontmoette ze Gregory van der Wiel. Ze ging bij hem wonen in Parijs, waar hij voetbalde voor Paris Saint-Germain. Vanwege de voetbalcarrière van Gregory woonden ze op veel verschillende plekken. In 2016 ging hij voor Galatasaray spelen en verhuisden ze naar Istanbul. Na ook nog in Toronto gespeeld te hebben eindigde hij zijn carrière en keerde het stel terug naar Nederland. Ondertussen was in Toronto hun dochtertje Naleya geboren. In 2021 kreeg het stel nog een dochtertje, Zaylee. In 2022 ging het stel na 8 jaar uit elkaar.

Rose Bertram relatie Mbappé en avontuur Thijs Boermans in Expeditie Robinson

Na haar breuk met Gregory van der Wiel houdt Rose Bertram er een opvallend turbulent liefdesleven op na. Nog voordat bekend was dat Gregory en Rose uit elkaar waren, doken er al geruchten op over een wilde nacht tussen Rose Bertram en Thijs Boermans. Dit zou zijn gebeurd tijdens hun deelname aan het programma Expeditie Robinson. Het voorval zorgde voor veel ophef, ook binnen het programma. Rose en Thijs hebben de roddels nooit bevestigd tegenover de media, maar over het algemeen wordt aangenomen dat het wel gebeurd is. Het bleef daarna niet lang stil rond het Belgische model. Ze begon namelijk al snel te daten met internationale superster Kylian Mbappé. De voetballer, die als een van de meest getalenteerde ter wereld wordt gezien, liet Rose Bertram regelmatig overkomen naar Parijs in zijn privéjets.

Nieuws

Foto: Rose Bertram heeft op vreemde plek gat in jurkje

Rose Bertram was aanwezig bij de British Fashion Council Awards! hier had de blondine natuurlijk een spetterende outfit voor uitgekozen, met wel een héél apart gat in haar jurkje..

Foto: Rose Bertram deelt gewaagde foto in kort tijgerpakje

Rose Bertram heeft weer een nieuwe fotoshoot achter de rug. Deze is nóg pikanter dan gewoonlijk. Snel kijken dus!

Foto: Rose Bertram knalt zowat uit haar extreem lage topje

Het prachtige model Rose Bertram heeft een nieuwe foto online staan. En deze is toch echt om van te smullen. 

Schokkend: Rose Bertram draagt niets meer dan een paar kettingen

Rose Bertram deelt een pikant plaatje via Instagram. De blondine is voor deze outfit helemaal uit de kleren gegaan..

Rose Bertram laat volgers kwijlen met overheerlijke foto’s van warme vakantie

Rose Bertram staat natuurlijk bekend als een ongelooflijk knap model. Maar deze foto's die ze op haar Instagram plaatst zorgen ervoor dat haar volgers flink staan te kwijlen. 

Foto: Rose Bertram prijst eigen troeven aan in knellende jurk

Rose Bertram deelt een intiem kiekje via Instagram. De blondine laat weten klaar te zijn om lekker los te gaan in dit knellende jurkje..

Foto: Thijs Boermans slaat na Expeditie Robinson-scharrel wéér beeldschone bekende vrouw aan de haak

Expeditie Robinson staat een beetje bekend als hét programma waar bekende Nederlanders nieuwe scharrels vinden. Toch laat Thijs Boermans zijn avontuurtjes daar achter zich, maar ver hoeft hij niet te zoeken iets nieuws...

Foto: Rose Bertram draagt wel héél weinig onder openhangend jasje

Rose Bertram staat er wel bekend om ondeugende foto's te delen. Alleen deze foto overtreft echt alles. Je moet hem gezien hebben!
Rose Bertram

Profiel

Geboortedatum: 26 oktober 1994
Sterrenbeeld: 
Schorpioen
Geboren: Kortrijk, België
Lengte: 1,70 meter
Gewicht: 63 kilo
Relatie: Nee
Kinderen: Naleya Rose en Zaylee Rose
Beroep: Model
Instagram: Rose gebruikt Instagram onder de naam @rose_bertram

Foto's

Rose Bertram
Rose Bertram
Rose Bertram