Acteurs

Mannenzaken.nl > Mannen > Acteurs

Je moet in Nederland van goede huize komen als je het wil maken als acteur. Je moet niet alleen je vak verstaan, maar ook veelzijdigheid is een absolute vereiste. Zodra je eenmaal bent toegetreden tot de Nederlandse acteursgilde, word je geacht álle soorten rollen te kunnen spelen. Onze acteerwereld is namelijk piepklein, waardoor je vaak jarenlang dezelfde acteurs tegenkomt. Afwisseling, dáár doen we niet aan in Nederland!

Op die manier lijkt het soms alsof je Frank Lammers in vrijwel elke tv- of filmproductie langs ziet komen, of vraag je je soms af hoe acteurs als Jim Bakkum, Waldemar Torenstra of Fedja van Huêt tijd vrij hebben voor zó veel projecten. Omdat de vijver vrij klein is, kom je gewoonweg wat vaker dezelfde vissen tegen. Dat hoeft niet erg te zijn, zolang de acteurs hun werk goed doen. Dat is soms lastig, en dat ligt dan niet aan de acteurs, maar aan het materiaal waar deze vakmannen mee moeten werken. Helaas staat de Nederlandse filmwereld namelijk niet bepaald bekend om z'n hoge kwaliteit. Er zit af en toe een pareltje tussen, maar de meeste Nederlandstalige producties mag je als liefhebber met gerust hart skippen. Toch blijkt keer op keer dat we de bioscopen vooral platlopen voor de zoveelste 'Verliefd op...'-film. Op die manier gaan 'we' natuurlijk nooit meer een Oscar winnen!

Nieuws over acteurs

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Bram Krikke en Bas Hoeflaak maken hilarische video over tweedehands winkel

Bram Krikke heeft het weer voor elkaar. Hij maakt regelmatig van die leuke online video's en ook deze is weer hilarisch!

Yvonne Coldeweijer: Rokkenjagende ‘Videoland-Willem Alexander’ zette vriendin opzij voor ‘Máxima’

Binnenkort is er een nieuwe Videoland-serie te zien over het koninklijke koppel. De acteur en actrice die Willem-Alexander en Maxima spelen, zijn op de set verliefd op elkaar geworden. Deze gebeurtenis heeft volgens Yvonne Coldeweijer echter nare gevolgen voor de jeugdliefde van deze 'Willem-Alexander'...

Elise Schaap laat Frank Lammers blozen met extreem flexibele pose (Video)

Elise Schaap laat medespeler Frank Lammers heel hard blozen door een fotoshoot met een wel erg flexibele pose...

Met deze beroemde vrouwen had overleden Friends-acteur Matthew Perry een relatie

Het is een slechte dag voor alle fans van Friends. Want acteur Matthew Perry is overleden. 'Chandler' stond natuurlijk bekend om zijn uitstekende timing en gevoel voor humor, maar wist je dat hij ook ontzettend populair was bij de vrouwen? Deze beroemde dames wist hij in betere tijden te schaken...

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?

Foto: Anna Nooshin zet haar jurkje onder enorme druk met nieuwe rondingen

Anna Nooshin doet haar volgers wel vaker versteld staan met onthullende plaatjes, maar van dit jurkje valt je mond echt open! 

Foto: Dit piepjonge model is de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio lijkt na de breuk met zijn ex-vriendin alweer een nieuw model aan de haak te hebben geslagen. Dit piepjonge model schijnt nu te daten met de wereldberoemde acteur..

Top acteurs