Heleen van Royen

Heleen van Royen

Profiel

Geboortedatum: 9 maart 1957
Sterrenbeeld: Vissen
Kinderen: Ja, Sam en Olivia van Royen
Relatie: Ja, met Bart Meeldijk
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Influencer, Schrijfster
Instagram: Heleen zit op Instagram onder de naam @heleenvanroyen

Foto's

Heleen van Royen
Heleen van Royen
Heleen van Royen

Influencer Heleen van Royen

Heleen van Royen is een Nederlandse schrijfster en columnist. Ze heeft verschillende bekende romans geschreven. Tegenwoordig is ze vaak te zien als deelneemster of gast bij televisieprogramma’s.

Heleen van Royen STOUT en andere boeken

Een van de bekendste boeken van Heleen van Royen is STOUT uit 2007. Ze schreef dit boek samen met Marlies Dekkers. Dit boek kwam veel in de media, vanwege de losse levensstijl waarmee gepropagandeerd wordt. Naast STOUT schreef Heleen van Royen ook nog het boek De Gelukkige Huisvrouw, over de zelfmoord van haar vader. Deze roman verscheen in elf landen en werd in 2009 verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Als columniste schreef ze voor het Parool en het Algemeen Dagblad. In één van haar columns betichte ze de wethouder van Amsterdam, Rob Oudkerk, van het bezoeken van vrouwen van de nacht en het gebruik van verdovende middelen. Dit zorgde uiteindelijk voor dat hij terug trad als wethouder.

Heleen van Royen in mannenblad

In 2006 verscheen van Royen in een bekend mannenblad, samen met haar toenmalige man Ton van Royen. Van Royen ziet lichaamsfotografie zelf als kunst en heeft laten weten het graag nog een keer te doen als ze 60 is, om te kijken hoe ze veranderd is.

Heleen van Royen Vandaag Inside

Sinds 2022 zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee dagelijks te zien bij SBS 6 in hun talkshow Vandaag Inside. Dit doen ze elke avond met een wisselende gast. Heleen van Royen is één van de wederkerende gasten in de show. Ze heeft een goede chemie met de mannen en is daarmee een graaggeziene gast. Het feit dat ze geen blad voor de mond neemt maakt dat ze goed bij het ongeremde karakter van de show past.

Heleen van Royen kinderen

Heleen van Royen heeft twee kinderen. Haar zoon Sam van Royen heeft een relatie met schaatster Suzanne Schulting. Daarnaast heeft ze nog een dochter, Olivia van Royen.

Nieuws

Foto: Bezwete Heleen van Royen laat trots haar nieuwe lijf zien

Heleen van Royen is super trots op haar nieuwe lichaam. De schrijfster laat haar getransformeerde lijf aan iedereen zien!

Foto: Heleen van Royen kleedt zich uit voor de spiegel

Heleen van Royen heeft nogal eens de neiging om de meest verleidelijke pakjes aan of uit te trekken. Net als nu. De spiegel van Heleen...

Foto: Heleen van Royen lift ineens shirtje omhoog midden in sportschool

Heleen van Royen is de laatste tijd zeer vaak in de sportschool te vinden! Ze lift haar shirtje omhoog om alvast haar eerste resultaten te tonen...

Video: Heleen van Royen geeft volgers interessant inkijkje tijdens flinke pompsessie

Heleen van Royen laat even zien hoe het moet in de sportschool en geeft daarbij een bijzonder inkijkje in deze spannende video.

Heleen van Royen laat volgers watertanden met meest gewaagde foto ooit

Heleen van Royen heeft een foto in haar Instagram story gegooid die eigenlijk in een privé mapje behoort. Ze deelt haar 'outfit' en alle info over de nacht met haar vriend..

Foto: Heleen van Royen toont doorschijnend topje in badkamer

Heleen van Royen is niet bang voor een beetje een spannende foto en dat zie je wel als je haar nieuwste plaatje bekijkt. 

Foto: Heleen van Royen geeft laat op de avond heel diep inkijkje

Heleen van Royen houdt zelfs op haar leeftijd nog steeds alle mannen van Nederland, jong en oud, in haar greep met haar betoverende foto's.

Foto: Heleen van Royen laat lijf zien in leren broekje

Heleen van Royen is klaar om een avondje helemaal los te gaan! Dit doet de romanschrijfster alleen niet voordat ze haar strakke outfit heeft gedeeld met haar volgers..