Heleen van Royen

Heleen van Royen

Profiel

Geboortedatum: 9 maart 1957
Sterrenbeeld: Vissen
Kinderen: Ja, Sam en Olivia van Royen
Relatie: Ja, met Bart Meeldijk
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Influencer, Schrijfster
Instagram: Heleen zit op Instagram onder de naam @heleenvanroyen

Foto's

Heleen van Royen
Heleen van Royen
Heleen van Royen

Influencer Heleen van Royen

Heleen van Royen is een Nederlandse schrijfster en columnist. Ze heeft verschillende bekende romans geschreven. Tegenwoordig is ze vaak te zien als deelneemster of gast bij televisieprogramma’s.

Heleen van Royen STOUT en andere boeken

Een van de bekendste boeken van Heleen van Royen is STOUT uit 2007. Ze schreef dit boek samen met Marlies Dekkers. Dit boek kwam veel in de media, vanwege de losse levensstijl waarmee gepropagandeerd wordt. Naast STOUT schreef Heleen van Royen ook nog het boek De Gelukkige Huisvrouw, over de zelfmoord van haar vader. Deze roman verscheen in elf landen en werd in 2009 verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Als columniste schreef ze voor het Parool en het Algemeen Dagblad. In één van haar columns betichte ze de wethouder van Amsterdam, Rob Oudkerk, van het bezoeken van vrouwen van de nacht en het gebruik van verdovende middelen. Dit zorgde uiteindelijk voor dat hij terug trad als wethouder.

Heleen van Royen in mannenblad

In 2006 verscheen van Royen in een bekend mannenblad, samen met haar toenmalige man Ton van Royen. Van Royen ziet lichaamsfotografie zelf als kunst en heeft laten weten het graag nog een keer te doen als ze 60 is, om te kijken hoe ze veranderd is.

Heleen van Royen Vandaag Inside

Sinds 2022 zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee dagelijks te zien bij SBS 6 in hun talkshow Vandaag Inside. Dit doen ze elke avond met een wisselende gast. Heleen van Royen is één van de wederkerende gasten in de show. Ze heeft een goede chemie met de mannen en is daarmee een graaggeziene gast. Het feit dat ze geen blad voor de mond neemt maakt dat ze goed bij het ongeremde karakter van de show past.

Heleen van Royen kinderen

Heleen van Royen heeft twee kinderen. Haar zoon Sam van Royen heeft een relatie met schaatster Suzanne Schulting. Daarnaast heeft ze nog een dochter, Olivia van Royen.

Nieuws

Foto: Kijkers genieten van kort rokje van Heleen van Royen bij Vandaag Inside

Heleen van Royen mocht weer aan tafel schuiven bij de mannen van Vandaag Inside. Dit deed ze alleen wel in een verleidelijk rokje.

Heleen van Royen verwent Vandaag Inside-kijker met razend populaire foto

Heleen van Royen snapt héél goed wat haar volgers willen zien! De schrijfster zorgt met deze fijne foto voor nóg meer kijkers bij haar volgende Vandaag Inside-optreden...

Foto: Heleen van Royen deelt privé kiekje van strak stoeipakje

Heleen van Royen is nog altijd een verleidelijke dame. En dat maakt ze maar weer eens duidelijk met haar fijne pakjes.

Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.

Foto: Beeldschone Heleen van Royen bewondert zichzelf in slaapkamer

Heleen van Royen is trots op haar uiterlijk. Deze foto bewijst van de wederom dat dat helemaal terecht is!

Foto: Heleen van Royen showt benen in superstrak sportbroekje

Heleen van Royen blijft haar volgers verwennen met fijne foto's op Instagram! Deze keer showt ze haar nieuwste sportkleding in de spiegel van haar slaapkamer. Smullen!

Heleen van Royen deelt iets té spannende foto vanuit de slaapkamer

De prachtige schrijfster Heleen van Royen heeft een nieuwe foto op internet gezet en die is toch wel erg spannend. 

Video: Keiharde Johan Derksen kleineert Eva Jinek tijdens Vandaag Inside

Het is algemeen bekend dat Johan Derksen geen groot fan is van Eva Jinek. Tijdens het programma Vandaag Inside doet Johan er een schepje bovenop en kleineert hij Eva Jinek.