Heleen van Royen laat volgers zweten met half ontklede foto aan zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heleen van Royen heeft een nieuwe foto gedeeld die hiervoor even op de plank heeft gelegen. Maar het is zeker een goed plaatje!

De ontzettend mooie schrijfster Heleen van Royen heeft een nieuw plaatje met haar volgers op Instagram gedeeld. Het kiekje is enorm om van te genieten. De mooie dame in kwestie heeft op de foto alleen een kleine bikini aan. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar fans helemaal door het dolle gaan. Die worden helemaal wild van het plaatje. Je kan de foto hier bekijken. Heleen is duidelijk weer toe aan de zomer als je deze foto zo bekijkt. Hopelijk lopen de temperaturen snel weer op, zodat je weer kan gaan genieten van Heleen in dit soort mooie outfits.

Heleen van Royen heeft een ontzettend goed figuur

De mooie schrijfster ziet er tegenwoordig in haar zwemkleding beter uit dan ooit. Heleen heeft namelijk de afgelopen jaren ontzettend haar best gedaan om ervoor te zorgen dat ze er goed uit kwam te zien. Daarvoor is ze eens flink de sportschool ingedoken en niet zonder resultaat. De mooie schrijfster is een stuk afgevallen en heeft een flinke portie spieren gekweekt. En daarmee komt ze gelijk ontzettend goed uit op de foto. Met haar leuke plaatjes weet Heleen als geen ander haar publiek te verwennen. Die mogen keer op keer genieten van de mooie kiekjes van de schrijfster.

De foto’s van Heleen van Royen zijn een feestje voor het oog

Met haar mooie foto’s weet Heleen van Royen keer op keer haar volgers te verrassen en ook een beetje te verwennen. De mooie schrijfster heeft inmiddels wel heel erg goed door welke looks voor haar werken en welke niet. En met die kennis zorgt ze er op elke foto weer voor dat ze er perfect uit komt te zien. Haar fans genieten dan ook intens van haar leuke plaatjes.

Niet alleen de vormen van Heleen van Royen zijn leuk om te zien

Natuurlijk is er nog veel meer te zien bij Heleen van Royen dan alleen maar haar vormen in een mooie bikini. De leuke dame heeft ook nog eens een erg lief gezicht waar je wel uren naar zou kunnen kijken. Met haar mooie ogen weet ze je helemaal te betoveren en te hypnotiseren. De fans van Heleen raken dan ook lichtelijk verdwaald in haar fijne kiekjes. Met al die mooie selfies en spiegelfoto’s op de social media van Heleen, weet ze er altijd wel voor te zorgen dat haar fans iets moois hebben om naar te kijken.

Heleen van Royen vindt de band met haar fans belangrijk

De mooie schrijfster vindt de band die ze met haar fans heeft opgebouwd ontzettend belangrijk. Als er dus wat gebeurt in haar leven, dan zal ze dat meteen delen met haar fans via social media. Of het nu gaat om een nieuw boek dat uitkomt of een leuke foto vanuit de sportschool, Heleen laat het allemaal zien. De openheid van Heleen zorgt ervoor dat er best veel mensen zijn die in haar zijn geïnteresseerd.

Je kan op Instagram nog veel meer zien van Heleen van Royen

Op haar Instagram pagina heeft Heleen nog veel meer mooie foto’s staan. Als je fan bent van de schrijfster, dan moet je daar echt even een kijkje nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.