Video: Heleen van Royen wordt van achterkant begluurd en geeft showtje weg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is weer zover, Heleen van Royen heeft een nieuwe fitness video online gezet. Dat wordt toch weer een partij smullen. 

Met haar fantastische video’s weet Heleen van Royen altijd enorm goed de aandacht te trekken. En dat zorgt er dan weer voor dat ze een flinke hoeveelheid volgers helemaal wild weet te krijgen. Die lopen zowat te kwijlen bij de mooie beelden van de schrijfster. Heleen is niet voor niets zo geliefd. De video’s die ze met haar volgers deelt, dragen daar absoluut aan bij. Heleen heeft een fantastische bouw met haar mooie vormen, en die heeft ze ook gedeeltelijk gekregen door al dat sporten. Op haar nieuwste video, die je hier kan bekijken, laat ze goed zien hoe ze die mooie vormen heeft gekregen en geeft ze gelijk een mooie show weg.

Krijgen volgers Heleen ooit genoeg van mooie foto’s en video’s?

Het lijkt erop dat de fans van Heleen van Royen onverzadigbaar zijn. Die kunnen honderden mooie foto’s en video’s van de schrijfster bekijken zonder zich ooit te vervelen. Ze worden die mooie plaatjes echt nooit zat. En kan je ze ongelijk geven? De mooie pakjes waarin Heleen altijd gaat sporten zijn ook ontzettend mooi om te zien. Die kan je moeilijk zat raken. De pakjes van de schrijfster laten ook erg goed haar mooie vormen zien. Die zijn ontzettend goed te bekijken op haar fijne content. Heleen weet heel erg goed dat ze met haar fijne pakjes de meeste mannen helemaal wild krijgt en ze zet die eigenschap dan ook graag in om ervoor te zorgen dat ze de beste reacties krijgt op haar mooie foto’s.

Heleen van Royen ziet er door al die fitness weer top uit

Natuurlijk heeft Heleen er nooit echt slecht uit gezien, maar al dat fitnessen begint wel zijn vruchten af te werpen. De mooie schrijfster ziet er op haar allerbest uit. En dat merk je wel aan de mooie plaatjes die ze met haar volgers deelt. Ze is in ieder geval erg trots op haar looks en dat mag iedereen weten. Met haar mooie en vooral sportieve plaatjes weet Heleen al haar volgers weer een beetje blijer te maken. De mooie foto’s die de schrijfster online zet zorgen ervoor dat iedereen het gelijk een stukje warmer krijgt. Dat is natuurlijk wel fijn.

Met haar mooie looks weet Heleen de sportschool te veroveren

Heleen kan de sportschool inmiddels al bijna haar tweede huis noemen. Ze is daar zo op haar gemak de hele tijd. Ze maakt daardoor maar al te makkelijker mooie kiekjes tussen het sporten door. Daar was ze in eerste instantie een beetje zenuwachtig over, maar inmiddels voelt het als een tweede natuur. Gelukkig maar, want de meeste van Heleen haar volgers zouden niet meer zonder willen. Die zijn inmiddels zo gewend aan haar leuke kiekjes dat ze absoluut niet meer terug willen naar de situatie hiervoor. Heleen is inmiddels zelf ook wel gewend aan het maken van al die mooie kiekjes. Dat is toch een beetje routine geworden.

Meer zien van Heleen van Royen kan op Instagram

Wil je nou nog veel meer zien van Heleen van Royen? Dan moet je even naar Instagram toe gaan. Daar heb je veel meer mooie foto’s van de schrijfster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...