Puck Moonen neemt een dagje vrij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Roll over Ferris Bueller, vandaag neemt Puck Moonen namelijk een day off. Het valt ook niet mee om een topsporter te zijn. Elke dag weer presteren en in de absolute topconditie blijven.

Trainen, trainen en nog eens trainen, dat is vaak de enige manier om aan de top van de Nederlandse sportwereld te blijven. En als je zoveel traint mag je natuurlijk af en toe extra genieten van die welverdiende rustmomentjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Dat is dan ook precies wat wielrenster Puck Moonen besloot om te doen. Na een intensieve work-out maakt de mooie wielrenster zich klaar om eens lekker ouderwets een dagje helemaal niks te doen.

Lees ook: Mooiste wielrenster Puck Moonen vlucht naar Frankrijk

No Pain, no Gain

Puck is natuurlijk de Nederlandse kou ontvlucht om zich voorlopig te focussen op haar trainingsschema’s. Dat betekent dat elke dag bestaat uit erg intensieve work-outs. Puck gaat tot het uiterste om de beste te kunnen blijven. Zelf zegt ze daarover ‘no pain, no gain’. Want ookal heeft ze het zwaar op haar fiets, al die moeite en pijn betaalt zich dubbel en dwars uit in goede sport resultaten. Puck heeft maar wat muziek op gezet om zichzelf door de zware oefeningen heen te slaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Rustdagje

Na al dat harde werk is het natuurlijk ook tijd om eventjes rustig aan te doen. Met een glimlach van oor tot oor laat ze haar trouwe fiets buiten achter en sluit ze zichzelf een dagje binnen op om goed bij te komen van al dat trainen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Op haar vrije dag duikt Puck eens lekker de keuken in. Behalve een zeer getalenteerde fietser blijkt Puck ook nog eens een keukenprinses te zijn. Met een garde in de aanslag begint ze aan haar creatie. Het ziet er niet bepaald uit alsof de lekkernij in het topsporter dieet past, maar gelukkig zit Puck vanaf morgen toch weer op de fiets. En met haar strenge schema mag je dan af en toe ook een beetje genieten.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...