Video: Wielrenster Puck Moonen showt zichzelf zonder fietspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen kennen we vooral in haar fietspakje, maar zoals in haar recente post zagen we haar nog niet vaak. Deze video op instagram mag je niet missen…

Wielrenster Puck Moonen op vakantie

Iedereen kent Puck Moonen wanneer ze haar wielrenkleding aan heeft. Deze kleding liet ze op vakantie achterwege en liet haar volgers daarvan meegenieten. In haar meest recente post laat ze een mooie compilatie van haar zonnige vakantie zien. Wat meteen duidelijk wordt is dat dit géén fietsvakantie was! Puck heeft haar wielerpakjes thuis gelaten, en alleen maar zwemkleding in haar koffertje meegenomen! Op de foto’s zie je dat het fietsen wonderen doet. Lekker bezig Puck! Naast zwemspullen heeft Puck ook luchtige zomerjurkjes meegenomen. Die kan ze met haar uiterlijk uiteraard ook goed hebben! Op alle beelden waar Puck haar gezicht laat zien zien we haar breed lachen. Ze geniet overduidelijk van dit zonnige tripje met haar vriend!

Volgers Puck Moonen gaan los op vakantiebeelden

Op de vakantiebeelden is goed te zien dat Puck Moonen zelf geniet van de momenten op haar vakantie. Naast Puck genieten haar volgers ook optimaal mee dankzij de beelden op Instagram. De reacties onder de post staan dan ook vol met ‘😍’. Naast de hartjesogen staan er veel reacties onder met hoe knap de volgers van Puck haar vinden. Een andere emoji die veelvuldig terug te vinden is in de reacties is de ‘🔥’. Een volger van Puck zegt: “Mijn dag kan niet meer stuk”. Dan kun je wel zeggen dat Puck goed werk geleverd heeft met deze post. Als je alle reacties bekijkt kan er wel de conclusie getrokken worden dat de volgers van Puck net zoveel van de beelden genieten als Puck zelf van haar vakantie.

Puck Moonen Geniet bij Grand Prix van Zandvoort

Bij de Nederlandse Grand Prix waren veel bekende Nederlanders aanwezig. Puck Moonen was een van deze Bekende nederlanders die uitgenodigt was op het evenement. Ze was samen met haar vader te gast bij het F1-team van Williams Racing.

Op de reeks foto’s is Puck op meerdere momenten in het weekend te zien. Zo staat ze op de eerste foto geposeerd voor de pitbox, waar ze vervolgens samen met F1-coureur Alexander Albon staat. Daarnaast is te zien dat Puck ook geniet van alle lekkernijen die te krijgen waren op het terrein. Ze blijkt een groot fan van stroopwafels te zijn en heeft er hier dan ook veel van gegeten zegt ze. Vervolgens laat ze verderop in de reeks ook nog eens de drukte op het station zien en fotografeert ze de Marshalls in de pitlane. Onder de post geeft ze aan dat ze hoopt dat ze snel nog eens naar een formule 1 wedstrijd kan gaan. Veel F1-fans zullen jaloers zijn op de VIP-behandeling die Puck kreeg tijdens de GP in Zandvoort!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!