Vrouwen Opkomende vrouwen Wordt Dominique Hazeleger (21) de nieuwe Miss Nederland?

Wordt Dominique Hazeleger (21) de nieuwe Miss Nederland?

-

Wordt Dominique Hazeleger (21) de nieuwe Miss Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De ‘Jacht naar de Kroon’ gaat binnenkort weer van start! Op RTL4 kunnen we vanaf september volgen welk beeldschoon model zich officieel de ‘mooiste van Nederland’ mag noemen. Er zijn nog tien meisjes in de race om Miss Nederland te worden. Eén van hen is een ‘oude’ bekende: Dominique Hazeleger. Ze kwam als ‘onbekende’ Nederlander in de finale van Expeditie Robinson 2018 terecht. Maakt deze 21-jarige blondine kans? Een vechter is ze sowieso!

De groep meiden die nog kans maken op de titel Miss Nederland is onlangs teruggebracht tot tien. Onze huidige Miss Nederland Sharon Pieksma gaat de meiden in ‘Op Jacht Naar de Kroon’ klaarstomen voor dit erebaantje. Een winnares kiezen gaat verschrikkelijk moeilijk worden. Toch springt één van de kandidaten er voor ons al een beetje uit: Dominique Hazeleger.

Lees ook: #TBT: Expeditie Robinson 2018 finalist Dominique Hazeleger

Miss Nederland word je niet zomaar

Zo’n Miss-verkiezing is niet alleen maar lachen, poseren en hopen dat je gekozen wordt. Er zit ook een niet te onderschatten psychologisch onderdeel aan de race vast. Onderlinge strijd, steekjes onder water: het is een echte concurrentiestrijd. Met alleen ‘n mooi snoetje red je het niet. Er is ook overlevingsmentaliteit nodig. Ben je mentaal niet in orde? Dat kan zich zelfs op fysiek vlak uiten. En dát kan je als potentiële Miss Nederland niet gebruiken.

‘Robinson’ Dominique Hazeleger is topfit

Met haar ervaring als Expeditie Robinson-finalist in 2018 heeft Dominique Hazeleger dus een voorsprong op de andere kandidaten. Wie ondervoed, doodmoe en met een zonnesteek fysiek zware proeven op een onbewoond eiland kan winnen, heeft het in zich om die Miss Nederland-kroon te pakken. Het startschot is inmiddels gegeven, en Dominique Hazeleger heeft al van zich laten horen op Instagram. Daar moet je even naar kijken. Dominique heeft behalve een behoorlijk survival-instinct namelijk ook nog andere wapenfeiten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening