Vrouwen Nederlandse Vrouwen Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

-

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben…

Het is maar goed dat autorijdende luisteraars van Q-music in hun geen kijkradio ontvangen. Anders had dit zeer interessante momentje van Marieke Elsinga talloze ongelukken en kilometers file veroorzaakt. Hier valt je mond namelijk wagenwijd van open!

Lees ook: Wat laat Marieke Elsinga hier zien?!

Marieke Elsinga danst in studio Q-Music

Marieke Elsinga is soms net een vaatje buskruit. De presentatrice is zó energiek dat er af en toe even gedanst moet worden. Tijdens een aanstekelijk liedje greep Marieke haar kans en liet ze haar moves zien. Ze is niet vies van stevige schud- en draaisessie. Haar collega’s in de studio wisten niet waar ze moesten kijken! Zijn daar beelden van? Uiteraard! Je kan ze hier bekijken.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld
Nikki Herr
Nochtli Peralta Alvarez

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Geef je mening