‘Serieuze’ Marieke Elsinga gaat boeven vangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaan we Marieke Elsinga voor het eerst met een serieus gezicht zien? De altijd vrolijke presentatrice maakt met Crime Desk een opvallende stap richting de ‘onderwereld’…

RTL Boulevard zorgt de presentatrice voor de vrolijke noot. Toch krijgt Marieke nu ook serieuze kost voorgeschoven: ze gaat samen met John van den Heuvel boeven vangen in Crime Desk!

Lees ook: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Crime Desk met Marieke Elsinga en John van den Heuvel

John van den Heuvel hoeft binnenkort niet meer bij RTL Boulevard aan te schuiven om over criminele zaken te praten. Sterker nog, RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga verhuist met hem mee! Het tweetal zal samen in het nieuwe programma Crime Desk een licht schijnen op actuele misdaad. Daarbij spelen ‘confrontaties en reportages’ een rol, waarna er in de studio wordt nagepraat. Bovendien kunnen kijkers het programma inschakelen om te helpen bij het oplossen van hun eigen ‘zaken’. Even geen ruimte voor lolletjes dus. Dat gaat lastig worden voor Marieke, die bij haar radio- en tv-klussen juist bekend staat om haar aanstekelijke lach…

Crime Desk is vanaf januari 2021 te zien bij RTL 5.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!