‘Serieuze’ Marieke Elsinga gaat boeven vangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaan we Marieke Elsinga voor het eerst met een serieus gezicht zien? De altijd vrolijke presentatrice maakt met Crime Desk een opvallende stap richting de ‘onderwereld’…

RTL Boulevard zorgt de presentatrice voor de vrolijke noot. Toch krijgt Marieke nu ook serieuze kost voorgeschoven: ze gaat samen met John van den Heuvel boeven vangen in Crime Desk!

Lees ook: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Crime Desk met Marieke Elsinga en John van den Heuvel

John van den Heuvel hoeft binnenkort niet meer bij RTL Boulevard aan te schuiven om over criminele zaken te praten. Sterker nog, RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga verhuist met hem mee! Het tweetal zal samen in het nieuwe programma Crime Desk een licht schijnen op actuele misdaad. Daarbij spelen ‘confrontaties en reportages’ een rol, waarna er in de studio wordt nagepraat. Bovendien kunnen kijkers het programma inschakelen om te helpen bij het oplossen van hun eigen ‘zaken’. Even geen ruimte voor lolletjes dus. Dat gaat lastig worden voor Marieke, die bij haar radio- en tv-klussen juist bekend staat om haar aanstekelijke lach…

Crime Desk is vanaf januari 2021 te zien bij RTL 5.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.