‘Serieuze’ Marieke Elsinga gaat boeven vangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaan we Marieke Elsinga voor het eerst met een serieus gezicht zien? De altijd vrolijke presentatrice maakt met Crime Desk een opvallende stap richting de ‘onderwereld’…

RTL Boulevard zorgt de presentatrice voor de vrolijke noot. Toch krijgt Marieke nu ook serieuze kost voorgeschoven: ze gaat samen met John van den Heuvel boeven vangen in Crime Desk!

Lees ook: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Crime Desk met Marieke Elsinga en John van den Heuvel

John van den Heuvel hoeft binnenkort niet meer bij RTL Boulevard aan te schuiven om over criminele zaken te praten. Sterker nog, RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga verhuist met hem mee! Het tweetal zal samen in het nieuwe programma Crime Desk een licht schijnen op actuele misdaad. Daarbij spelen ‘confrontaties en reportages’ een rol, waarna er in de studio wordt nagepraat. Bovendien kunnen kijkers het programma inschakelen om te helpen bij het oplossen van hun eigen ‘zaken’. Even geen ruimte voor lolletjes dus. Dat gaat lastig worden voor Marieke, die bij haar radio- en tv-klussen juist bekend staat om haar aanstekelijke lach…

Crime Desk is vanaf januari 2021 te zien bij RTL 5.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.