YES: Vanaf deze datum staan de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum kunnen we deel twee van seizoen 8 van de mega-populaire serie op Netlfix kijken!

We moesten er lang op wachten, maar het is zover! De release datum van de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix is eindelijk bekend gemaakt.

Suits seizoen 8 in januari 2021

Houd 23 januari 2021 maar vrij in je agenda! Vanaf die datum staat namelijk het tweede deel van Suits seizoen 8 online. Dat betekent dat we dus 6 afleveringen lang kunnen kijken naar Donna, Harvey en Lewis.

 

Suits seizoen 9 komt er ook nog aan

En we hebben nog meer goed nieuws! Na seizoen 8 is er namelijk nog één extra seizoen van de serie gemaakt. Wanneer Suits seizoen 9 op Netflix staat weten we nog niet, maar dat ook dit seizoen weer op Netlfix te bekijken zal zijn staat in ieder geval vast!

Wat gebeurde er ook alweer in het eerste deel van Suits seizoen 8? Harvey Specter geeft je geheugen hieronder even een opfrisbeurt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.