YES: Vanaf deze datum staan de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum kunnen we deel twee van seizoen 8 van de mega-populaire serie op Netlfix kijken!

We moesten er lang op wachten, maar het is zover! De release datum van de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix is eindelijk bekend gemaakt.

Suits seizoen 8 in januari 2021

Houd 23 januari 2021 maar vrij in je agenda! Vanaf die datum staat namelijk het tweede deel van Suits seizoen 8 online. Dat betekent dat we dus 6 afleveringen lang kunnen kijken naar Donna, Harvey en Lewis.

 

Suits seizoen 9 komt er ook nog aan

En we hebben nog meer goed nieuws! Na seizoen 8 is er namelijk nog één extra seizoen van de serie gemaakt. Wanneer Suits seizoen 9 op Netflix staat weten we nog niet, maar dat ook dit seizoen weer op Netlfix te bekijken zal zijn staat in ieder geval vast!

Wat gebeurde er ook alweer in het eerste deel van Suits seizoen 8? Harvey Specter geeft je geheugen hieronder even een opfrisbeurt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!