YES: Vanaf deze datum staan de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum kunnen we deel twee van seizoen 8 van de mega-populaire serie op Netlfix kijken!

We moesten er lang op wachten, maar het is zover! De release datum van de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix is eindelijk bekend gemaakt.

Suits seizoen 8 in januari 2021

Houd 23 januari 2021 maar vrij in je agenda! Vanaf die datum staat namelijk het tweede deel van Suits seizoen 8 online. Dat betekent dat we dus 6 afleveringen lang kunnen kijken naar Donna, Harvey en Lewis.

 

Suits seizoen 9 komt er ook nog aan

En we hebben nog meer goed nieuws! Na seizoen 8 is er namelijk nog één extra seizoen van de serie gemaakt. Wanneer Suits seizoen 9 op Netflix staat weten we nog niet, maar dat ook dit seizoen weer op Netlfix te bekijken zal zijn staat in ieder geval vast!

Wat gebeurde er ook alweer in het eerste deel van Suits seizoen 8? Harvey Specter geeft je geheugen hieronder even een opfrisbeurt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.