Marieke Elsinga wordt gek in Q-escape room

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga zit al dagen opgesloten in de escape room van Q-music. De wanhoop begint aardig toe te slaan!

3FM heeft Serious Request, Q-Music heeft de Q-escape room! Ook bij deze radiozender worden de DJ’s in een huis opgesloten: Serieuze Marieke Elsinga gaat boeven vangen

Marieke Elsinga door het dolle heen: bijna ontsnapt

Gedwongen eenzame opsluiting is niet goed voor je gezondheid, bewijst Marieke Elsinga. Samen met haar team krijgt ze elke dag korte fragmentjes van top 40-hits te horen. Als ze op één dag alle hits weten te herkennen (titel én artiest), dan mogen ze ontsnappen. Die puzzelmomentjes zijn dus zenuwslopend voor Marieke. Na elk stukje gekraakte code wordt ze helemaal gek. Onderstaande foto werd genomen op het moment dat ze de tweede van de in totaal vier vragen correct heeft beantwoordt…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside.