Marieke Elsinga wordt gek in Q-escape room

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga zit al dagen opgesloten in de escape room van Q-music. De wanhoop begint aardig toe te slaan!

3FM heeft Serious Request, Q-Music heeft de Q-escape room! Ook bij deze radiozender worden de DJ’s in een huis opgesloten:

Lees ook: Serieuze Marieke Elsinga gaat boeven vangen

Marieke Elsinga door het dolle heen: bijna ontsnapt

Gedwongen eenzame opsluiting is niet goed voor je gezondheid, bewijst Marieke Elsinga. Samen met haar team krijgt ze elke dag korte fragmentjes van top 40-hits te horen. Als ze op één dag alle hits weten te herkennen (titel én artiest), dan mogen ze ontsnappen. Die puzzelmomentjes zijn dus zenuwslopend voor Marieke. Na elk stukje gekraakte code wordt ze helemaal gek. Onderstaande foto werd genomen op het moment dat ze de tweede van de in totaal vier vragen correct heeft beantwoordt…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?