Vrouwen Nederlandse Vrouwen ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

-

ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Topmodel Romee Strijd staat op springen! Op Instagram deelt ze een drietal zéér onthullende foto’s van de laatste loodjes als zwangere vrouw…

We kennen ‘m allemaal: de zwangerschaps-fotoshoot. In bijna alle gevallen denk je ‘meer van hetzelfde’. In het geval van professionele schoonheid Romee Strijd is de situatie natuurlijk anders: het blonde topmodel zette een drietal zeer onthullende foto’s op Instagram die je gezien MOET hebben!

Lees ook: Romee Strijd is mooiste model met buikje

Romee Strijd laat buik zien

Op de foto’s zie je Romee Strijd met babybuik in zwart-wit. ‘Het is bijna tijd’, voegt ze bij één van de foto’s toe. Dat valt te zien! Romee staat op springen. Voor je roept: aandachtstrekkerij – de foto’s zijn gemaakt voor een speciaal magazine. Voor elk exemplaar dat er verkocht wordt, gaat één boom geplant worden. Op die manier zijn de foto’s van Romee Strijd niet alleen mooi, maar nog verantwoord ook!

Check de foto’s van Romee Strijd hier!

Artikel delen:

Foto updates

Famke Louise
Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening

Gerelateerde berichten