ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topmodel Romee Strijd staat op springen! Op Instagram deelt ze een drietal zéér onthullende foto’s van de laatste loodjes als zwangere vrouw…

We kennen ‘m allemaal: de zwangerschaps-fotoshoot. In bijna alle gevallen denk je ‘meer van hetzelfde’. In het geval van professionele schoonheid Romee Strijd is de situatie natuurlijk anders: het blonde topmodel zette een drietal zeer onthullende foto’s op Instagram die je gezien MOET hebben!

Lees ook: Romee Strijd is mooiste model met buikje

Romee Strijd laat buik zien

Op de foto’s zie je Romee Strijd met babybuik in zwart-wit. ‘Het is bijna tijd’, voegt ze bij één van de foto’s toe. Dat valt te zien! Romee staat op springen. Voor je roept: aandachtstrekkerij – de foto’s zijn gemaakt voor een speciaal magazine. Voor elk exemplaar dat er verkocht wordt, gaat één boom geplant worden. Op die manier zijn de foto’s van Romee Strijd niet alleen mooi, maar nog verantwoord ook!

Check de foto’s van Romee Strijd hier!

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...

Gerelateerde berichten