Waarom was Maxime Meiland deze week niet op tv?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Huh? Waar was Chateau Meiland deze week op tv? Waar is Maxime Meiland gebleven? Geen zorgen, ze is terecht!

Maxime Meiland in Chateau Meiland gemist? Nee! Het lag niet aan jou dat op de plek van de Meilandjes ineens een programma over zeilende BN’ers zat. Chateau Meiland werd eventjes overgeslagen…

Lees ook: Gaat Maxime Meiland trouwen met deze vent?

Alle Hens Aan Dek in plaats van Chateau Meiland

SBS had eenmalig ruimte gemaakt voor Alle Hens Aan Dek, een programma over BN’ers in een zeilboot. Veel minder dan Chateau Meiland, vond de kijker! Logisch, op die zeilboot hadden ze geen Maxime Meiland! Waar Maxime dan wél was? Druk met het scheren van haar benen!

Maxime Meiland zonder Chateau toch op je scherm

Geen paniek: Chateau Meiland is deze week ‘gewoon’ weer op het oude tijdstip te zien. Zo hoef je Maxime en haar familie niet lang te missen. Kan je écht niet wachten? Check dan hier de nieuwste foto’s van deze blondine!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten