Video: Danique Hosmar laat zien wat ze onder haar badpak draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als influencer trekt Danique Hosmar wel vaker haar kleren uit voor de camera, maar dit intieme kijkje in haar kleedkamer is toch wel heel onthullend.

Danique Hosmar is één van de heetste Nederlandse influencers van het moment. De 21-jarige blondine is razendpopulair en groeit op social media bij de klippen op. En hoe kan het ook anders? Danique is een beeldschone verschijning en deelt de heerlijkste filmpjes van woonplaats Bali. Al dat succes moet zo af en toe gevierd worden. Ditmaal duikt Danique het zeewater in en laat daarbij misschien nét wat meer zien dan ze wil.

Danique Hosmar verwend volgers met kijkje onder haar zwemkleding

Met al haar surfervaring is influencer Danique Hosmar het wel gewend. Je moet je goed kleden op de koude zee en al die wilde bewegingen en piepkleine zwemsetjes gaan het daar niet mee redden. Je zou dan ook denken dat ze daar niet meer aan begint tijdens een surfsessie! Danique zette al haar volgers versteld toen ze in een recent Instagram-filmpje een miniscuul zwemtopje liet zien. Daarbij de tekst: “Ik heb weer voor het eerst na meer dan een jaar weer gesurft!” Als de ware influencer die ze is legde Danique uitgebreid verslag van haar wilde avonturen en verwende haar volgers met een kijkje achter de schermen. Terwijl ze zich aan het omkleden was liet ze echter wel heel veel zien!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Het loeistrakke zwempak van Danique Hosmar

Zo switchte Danique zich om van een bloedheet zwart topje naar een loeistrak zwempak en liet daarbij niets aan de verbeelding over. Het piepkliene pakje lijkt bijna een maatje te klein zo strak zit het. Ook de hoog uitgesneden benen verhullen helemaal niets en geven je spectaculair zicht op Danique’s heerlijke billen. Het onderkantje had net zo goed ondergoed kunnen zijn voor hoe weinig het bedekt. Ons hoor je absoluut niet klagen. Met zo’n heerlijk figuur is Danique gemaakt voor onthullende pakjes. De knappe influencer lijkt zelf ook niet naar haar bloedhete outfit om te kijken. Ze doet er een leuk dansje bij en stelt haar prachtige assets trots tentoon. Je gaat er spontaan van watertanden. Danique lijkt ook dondersgoed te weten wat ze met je doet. De bloedhete influencer lacht speels naar de camera terwijl ze rondparadeert in het vurige setje. Kijken wordt aangemoedigd!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique Hosmar schittert in nietsverhullend zwemsetje

Met zo’n heerlijk figuur is het logisch dat Danique Hosmar er in weinig kleding bijloopt, maar met sommige outfits overtreft ze zichzelf. Tijdens haar eerste paar dagen in Bali kon Danique het niet laten optimaal van het zonnetje te genieten. De bloedhete blondine trekt namelijk al haar kleding uit! In een miniscuul klein zwemsetje ligt ze te relaxen bij een tropisch zwembad. En dat moet natuurlijk met al haar enthousiaste volgers gedeeld worden. Het resultaat is een werkelijk bloedhete fotoshoot. Danique bewijst in één klap waarom ze absoluut niet uit je feed mag ontbreken. Met grote blauwe ogen en een zwoele blik trekt ze al je aandacht naar haar engelachtige gezicht toe. En dat is knap, want het topje wat ze erbij aangetrokken heeft blijven je ogen bijna aan plakken. Op een gegeven moment kan je net zo goed niets aantrekken, hé Danique.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.