Video: Danique Hosmar laat zien wat ze onder haar badpak draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als influencer trekt Danique Hosmar wel vaker haar kleren uit voor de camera, maar dit kijkje in haar kleedkamer is toch wel heel onthullend.

Danique Hosmar is één van de mooiste Nederlandse influencers van het moment. De 21-jarige blondine is populair en groeit op social media. En hoe kan het ook anders? Danique is een verschijning en deelt de mooiste filmpjes van Bali. Al dat succes moet zo af en toe gevierd worden. Ditmaal duikt Danique het zeewater in en laat daarbij misschien nét wat meer zien dan ze wil.

Danique Hosmar verblijdt volgers met kijkje onder haar zwemkleding

Met al haar surfervaring is influencer Danique Hosmar het wel gewend. Je moet je goed kleden op de koude zee en al die wilde bewegingen en piepkleine zwemsetjes gaan het daar niet mee redden. Je zou dan ook denken dat ze daar niet meer aan begint tijdens een surfsessie! Danique zette al haar volgers versteld toen ze in een recent Instagram-filmpje een miniscuul topje liet zien. Daarbij de tekst: “Ik heb weer voor het eerst na meer dan een jaar weer gesurft!” Als de ware influencer die ze is legde Danique uitgebreid verslag van haar wilde avonturen en verwende haar volgers met een kijkje achter de schermen. Terwijl ze zich aan het omkleden was liet ze echter wel heel veel zien!

Danique Hosmar schittert in zwemsetje

Met zo’n heerlijk figuur is het logisch dat Danique Hosmar er in weinig kleding bijloopt, maar met sommige outfits overtreft ze zichzelf. Tijdens haar eerste paar dagen in Bali kon Danique het niet laten optimaal van het zonnetje te genieten. De blondine trekt namelijk al haar kleding uit! In een klein zwemsetje ligt ze te relaxen bij een tropisch zwembad. En dat moet natuurlijk met al haar enthousiaste volgers gedeeld worden. Het resultaat is een werkelijk fotoshoot. Danique bewijst in één klap waarom ze absoluut niet uit je feed mag ontbreken. Met grote blauwe ogen en een zwoele blik trekt ze al je aandacht naar haar engelachtige gezicht toe. En dat is knap, want het topje wat ze erbij aangetrokken heeft blijven je ogen bijna aan plakken. Op een gegeven moment kan je net zo goed niets aantrekken, hé Danique.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.