Singles Day: Meer dan 40% korting op deze apparaten!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op deze apparaten krijg je vandaag minimaal 40% korting!

Hoge kortingen op producten tijdens Singles Day

Wat eerst begon als een onschuldig protest tegen Valentijnsdag is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de beste kortingsdagen van het jaar: Singles Day. 11 november (11/11) is dan ook dé dag waarop singles (en niet-singles) zich eens heerlijk mogen verwennen. Daarom hier een overzichtje van coole gadgets met hoge kortingen!

1. Siemens koffiezetapparaat – 50% korting

Veel mensen wachten tot Black Friday om hun slag te slaan. Maar, waarom? Sommige producten zijn veel goedkoper tijdens Singles Day. Neem bijvoorbeeld dit koffiezetapparaat van Siemens. Met deze koffiecreaties maak jij je visite wel jaloers. Normaal gesproken moet je er €599 voor neerleggen, maar met Singles Day maar €299. Dat is 50% korting!

2. Sodastream – 41% korting

Je hebt hem vast wel eens op tv voorbij zien komen: de sodastream. Normaal gesproken kost de Sodastream je €99. Met Singles Day kost dit apparaat je maar €58,50. Goedkoper dan dit zal je hem niet vinden.

3. Oral B elektrische tandenborstel (black edition) – 41% korting

Dit is zo’n apparaat in de categorie: als je hebt hebt, wil je nooit meer zonder. We besteden er meestal niet zoveel aandacht aan, maar een tandenborstel als deze kan je een duur bezoekje aan de tandarts schelen. En we moeten zeggen, deze nieuwe all black editie ziet er wel heel tof uit. Normaal gesproken kost dit ding je €99, maar vandaag leg je er €58,99 voor neer!

4. BOSCH mini boormachine

Dit boormachientje is dé uitkomst voor kleine klusjes in huis. De kleine boormachine is dan ook steeds vaker onderdeel van de standaarduitrusting van de klussende man. En in tegenstelling tot die grote dure boren, is het kleine broertje van de klusboor een stuk goedkoper. Vandaag al helemaal! Met de Singles Day korting van 41% heb je hem al in huis voor € 34,99!

5. Philips The One 4K televisie (70 inch) – 51% korting

Oké dit is misschien wel de beste deal van allemaal. Hét kortingshoogtepunt voor elke man: de Philips The One 4K televisie. De grootste variant van deze droomtelevisie van elke man is maar liefst 77 inch (ja, dat is 177 cm). Normaal gesproken kost dit pareltje je (schrik niet) €1799. Maar vandaag koop je hem voor niet eens de helft met €855. Laat die voetbalavondjes maar komen!

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!