Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo’n jurk!

Anna Nooshin weet echt hoe ze de aandacht van echt iedereen kan krijgen, zelfs van roofdieren! Niet alleen haar volgers krijgen er trek van. Ook de leeuwen zien het wel zitten! Haar kledingkeuze was misschien dan ook niet zo slim, met een doorschijnend jurkje tijdens een safari. Ze staat tussen hongerige roofdieren die zeker kunnen zien hoe perfect ze eruitziet als een hapje!

Roofdieren willen ook wel smullen van Anna Nooshin

Ons beeldschone model Anna Nooshin kun je natuurlijk urenlang bewonderen. Het is dan ook niet gek dat de roofdieren die ze tegenkomt tijdens haar safaritocht dat ook graag doen! Maar ze had beter een outfit kunnen dragen die alles goed bedekt, want het zou geen verrassing zijn als een van de leeuwen wel een hapje van Anna wil nemen. Ze heeft wel een erg nieuwsgierige outfit aan! Het is een doorschijnend jurkje waardoor je veel van Anna kunt zien. Je kunt je wel afvragen of ze het wel zal redden tussen al die leeuwen en andere roofdieren! Bekijk zelf de video’s die Anna Nooshin heeft geplaatst door hier te klikken.

Anna Nooshin hapje voor roofdieren

Anna Nooshin gaat van het ene naar het andere land

Topmodel Anna Nooshin is de laatste tijd veel aan het reizen. Dat is zeker niet gek, want ze doet het natuurlijk ook voor haar werk. Maar daardoor krijgen alle volgers van de dame erg veel mooie foto’s te zien van alle avonturen die ze meemaakt in het buitenland. Zo was ze laatst in Madrid en zelfs in Parijs. Ook al is ze daar dan voor haar werk, ze zorgt er ook voor dat ze genoeg leuke dingen doet in de vrije tijd die ze overhoudt. Fans vinden dat dan ook superleuk om te bekijken. Hopelijk gaat ze nog veel meer prachtige landen bezoeken en neemt ze ons allemaal mee in de momenten die ze daar meemaakt.

Meer bekijken van Anna Nooshin kan op Instagram

Wil je nog meer beelden bekijken van model Anna Nooshin? Dat kan op haar Instagram-kanaal. Daar heeft ze namelijk nog veel meer foto’s en video’s staan van wat ze allemaal meemaakt in haar privéleven, zoals haar vakanties, momenten met haar dochter, andere leuke selfies en natuurlijk prachtige modellenfoto’s. Het is hoe dan ook de moeite waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!