Om te volgen: Eve Jobs (22), dochter van Steve Jobs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hoewel haar bedje dankzij het werk van haar vader al gespreid was, heeft Eve Jobs de Apple-miljoenen helemaal niet nodig om het ver te kunnen schoppen. Deze vrouw is het complete plaatje!

Flauw geintje, als Steve Jobs je dochter Eve Jobs noemen. Toch is het leven van deze 22-jarige dame allesbehalve een grap! Ze is op zo’n jonge leeftijd namelijk al zeer succesvol: Eve is springruiter voor de nationale ploeg, studeert binnenkort af aan één van de meest prestigieuze universiteiten van het land en verdient sinds kort ook haar geld als Instagrammeisje. Deze moet je absoluut volgen dus!

Lees ook: Voormalig kindster Miranda Cosgrove maakt comeback!

Eve Jobs (22): de appel valt niet ver van de boom

Haar vader was een ontzettend drukbezet man, en Eve Jobs is eigenlijk net zo. Ze heeft op jonge leeftijd al een bestaan waar we plaatsvervangend moe van worden! Zo traint ze zich suf met de springruiters van Amerika. Niet op amateurniveau, nee. Net als haar pa doet Eve alles in de hoogste stand. Ze is inmiddels één van de beste springruiters van haar land. Ook op academisch gebied gaat Eve hard: ze studeert aan Stanford, waar ook haar vader en moeder hun diploma haalden.

Eve Jobs op Instagram

Waar wij natuurlijk het meest in geïnteresseerd zijn is die ándere carrière van Eve Jobs. De Apple-erfgename is namelijk onlangs begonnen als Instagrammeisje. Ze heeft een contract met een make-upmerk binnengesleept. De kassa rinkelt dus voor elke Instagrampost. Die zijn gelukkig stuk voor stuk het bekijken waard…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eve Jobs (@evecjobs)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.