Foto: Dit is de beeldschone dochter van nieuwe Ajax-trainer Maurice Steijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwe trainer van Ajax is bekend en het is niemand minder dan Maurice Steijn. Maar hij mag wel een beetje op zijn dochter letten.

Biba Steijn heeft het zwaar als dochter van Ajax-trainer

Biba Steijn is de ontzettend knappe dochter van de nieuwe trainer van Ajax, Maurice Steijn. En dat het hebben van een mooie dochter niet altijd een pretjes is, dat is voor Maurice wel weer duidelijk. Hij moet namelijk extra goed op z’n selectie letten als deze dame in de buurt is. Het is inmiddels al lang en breed bekend dat voetballers er graag met mooie vrouwen vandoor gaan en ook vaak niet de liefste types zijn. Grote kans dus dat Maurice besluit om zijn dochter helemaal niet naar de club te laten komen uit gevaar voor al die stoere voetballers. Aan de andere kant zullen er waarschijnlijk weinig voetballers zijn die hun trainer als schoonvader willen. Ze proberen waarschijnlijk niets uit angst dat Maurice ze zo uit de basis haalt. Dus heel bang hoeft Maurice Steijn ook niet te zijn.

Biba Steijn is een ongelooflijk knappe vrouw

Het gebeurt wel vaker in de voetballerij dat coaches beeldschone dochters produceren. Dat komt waarschijnlijk omdat al die oud-voetballers die daarna trainer of coach worden, eerst in hun prime een prachtige dame aan de haak geslagen hebben. Daarmee garandeer je eigenlijk al dat er mooie kinderen aan zitten te komen. In het geval van Maurice Steijn en zijn dochter Biba bleek dat ook het geval. De knappe blondine heeft een ongelooflijk knap snoetje en haar is werkelijk waar beeldschoon. Het is dan ook niet zo gek dat deze dame online een heleboel volgers heeft weten te verzamelen. En die juichen elke keer dat Biba een leuke foto van zichzelf online zet.
Van top tot teen is Bibi Steijn een prachtige verschijning

Het maakt niet zo heel veel uit wat Biba Steijn aan heeft of waar ze is, de knappe dame is eigenlijk altijd wel een prachtige verschijning om te zien. Meestal zie je de aantrekkelijke blondine in een strakke outfit. Online deelt ze ook veel foto’s van zichzelf in zwempakjes. En die foto’s zijn natuurlijk erg bijzonder. We kunnen iedereen daarom ook aanraden om een kijkje te nemen op de Instagram pagina van deze bloedmooie dame.

Biba Steijn is professioneel model

In haar dagelijks leven staat Biba Steijn ook gewoon voor de camera. Ze is namelijk model en staat ingeschreven bij meerdere bureaus. Ze is misschien nog niet mega groot binnen Nederland, maar daar gaat hopelijk de komende jaren verandering in komen. In ieder geval kan je nu een voorstelling maken bij de knappe dochter van Maurice Steijn. Dan weet je de volgende keer gelijk wie er bedoeld wordt als iemand de naam Biba Steijn noemt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.